نحوه تشکیل پرونده متقاضیان جذب هیات علمی فراخوان ۹۵

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۱۳ کد خبر : ۷۳۴۷ اطلاعیه ها تیکرها دانشگاه

فرهیخته گرامی:

با سلام و تشکر از شما بابت ثبت نام در سامانه جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی (فراخوان ۹۵۱) و انتخاب این واحد دانشگاهی جهت همکاری، خواهشمند است حداکثر ظرف مدت ده روز پس از ثبت نام، مدارک مشروحه ذیل را به انضمام مستندات مربوطه به اداره جذب و تامین هیات علمی واحد علوم و تحقیقات واقع در تهران- انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال) میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، ساختمان علوم انسانی، طبقه دوم شمالی، اتاق ۲۰۶ ارائه فرمائید.

مدارک مورد نیاز:

1. رزومه علمی و پژوهشی در قالب فرمت پیوست (۱ سری) (دانلود فرمت رزومه)
  2. دوازده قطعه عکس ۴*۳
  3. اصل و کپی شناسنامه (۱ سری)
  4. اصل و کپی کارت ملی (۱ سری)
  5. اصل مدارک کلیه مقاطع تحصیلی به همراه کپی (۱ سری)
  6. ریزنمرات تایید شده مقاطع مختلف تحصیلی به همراه کپی (۱ سری)
  7. سوابق ایثار گری (در صورت وجود)
  8. اصل کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم برای آقایان به همراه کپی (۱ سری)
  9. فرم مشخصات فردی (دانلود فرم مشخصات فردی)
  10. مدرک زبان معتبر

نکته: متقاضی می بایست علاوه بر ارائه مدارک فوق الذکر، فایل آن را نیز در قالب CD به اداره جذب و تامین هیات علمی با فرمت ذیل ارائه نماید:

• فولدر شماره ۱: اطلاعاتی که بایستی در این فولدر ذخیره شود به شرح ذیل می باشد:
  • تصویر تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی
  • تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان
  • فایل اسکن شده عکس ۴*۳
  • فولدر شماره ۲: اطلاعاتی که بایستی در این فولدر ذخیره شود به شرح ذیل می باشد:
  • تصویر مدارک تحصیلی هر سه مقطع
  • تصویر ریزنمرات هر سه مقطع
  • فولدر شماره ۳: اطلاعاتی که بایستی در این فولدر ذخیره شود به شرح ذیل می باشد:
  • رزومه علمی و پژوهشی
  • فرم مشخصات فردی به انضمام مستندات (در صورت داشتن مقاله یا کتاب صرفاً صفحه اول ضمیمه گردد)
  • تصویر مدرک زبان معتبر

تذکر: این اداره از پذیرش فایل هایی که حجم آنها از ۵/‏۲ (دو و نیم) مگابایت تجاوز کند معذور می باشد.