معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد:

واحد علوم و تحقیقات گام‌های خوبی برای محیط‌زیست برداشته است

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۴ کد خبر : ۷۴۹۴ اخبار تصویری

رئیس سازمان محیط‌زیست و معاون رئیس‌جمهوری درباره نقش دانشگاه آزاد اسلامی در فعالیت‌های زیست‌محیطی و همکاری این دانشگاه با سازمان محیط‌زیست گفت: طبق تفاهمنامه‌ای که دانشگاه آزاد اسلامی با سازمان محیط‌زیست امضا کرده، همکاری‌های بسیار خوبی با واحدهای این دانشگاه از جمله واحد علوم و تحقیقات شکل گرفته است.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر معصومه ابتکار به فعالیت‌های واحد علوم و تحقیقات در زمینه محیط‌زیست اشاره کرد و گفت: خوشبختانه واحد علوم و تحقیقات گام‌های خوبی برای محیط‌زیست برداشته است و حمایت‌های خیلی خوبی در این حوزه داشتند. همچنین برنامه مدیریت سبز در دانشگاه آزاد اسلامی در حال پیگیری است و سازمان محیط‌زیست نیز توقع دارد این دانشگاه برنامه مدیریت سبز را با قوت اجرا کند.
ابتکار با تاکید بر ظرفیت قابل توجه دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت بسیاری خوبی برخوردار است می‌تواند در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها که سازمان محیط‌زیست اعلام می‌کند رتبه بسیار خوبی را کسب کند.
معاون رئیس‌جمهوری درباره نقش علی‌اکبر ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دکتر ولایتی نیز به مسائل محیط‌زیستی توجه ویژه و در این زمینه نگاه پیشرو دارد و از محیط‌زیست حمایت می‌کند. بنده فکر می‌کنم حمایت‌های رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی باعث می‌شود از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی برای محیط‌زیست بیشتر استفاده شود.
وی افزود: دکتر ولایتی نیز در اجرای برنامه مدیریت سبز و محیط‌زیست در دانشگاه آزاد اسلامی بسیار اثرگذار خواهد بود.