واحد علوم و تحقیقات میزبان نمایندگانی از دانشگاه ژنو سوئیس

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۲ کد خبر : ۷۸۷۵ اخبار تصویری

هیاتی از دانشگاه ژنو سوئیس ضمن گفت و گو با دکتر مجید عباسپور رئیس دانشکده محیط زیست و انرژی واحد علوم و تحقیقات از بخش های علمی و تحقیقاتی این واحد بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر پیر ویلا رئیس روابط بین الملل دانشگاه ژنو و دکتر حجازی استاد دانشگاه ژنو در نشستی مشترک با دکتر مجید عباسپور رئیس دانشکده محیط زیست و انرژی و نمایندگانی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد به رایزنی برای گسترش همکاری های دانشگاهی پرداختند.

دکتر مجید عباسپور رئیس دانشکده محیط زیست و انرژی واحد علوم و تحقیقات در این ملاقات، توضیحاتی در مورد فعالیت واحد در زمینه محیط زیست وانرژی و همکاری آن با سازمان های ملی و بین المللی ارائه کرده و بر علاقه واحد بر همکاری در زمینه های ریزگردها، مدیریت آب، شهرهای هوشمند، بهداشت عمومی و تاب آوری تاکید کردند.

این هیات دانشگاهی از ژنو با هدف برقراری ارتباط با دانشگاه های ایرانی، تبادل دانشجو و اساتید و نیز همکاری های پژوهش محور از واحد علوم و تحقیقات بازدید کردند.

براساس این گزارش، ژنو دانشگاه جامعی است که کلیه رشته ها بجز رشته های فنی را دربر دارد. نقطه قوت دانشگاه ژنو علوم زیستی، پزشکی و ارتباط با پروژه CERN است. دانشگاه ۱۷۵۰۰ دانشجو؛ ۵۰۰۰ هیات آموزشی، ۲۰ مرکز تحقیقات بین رشته ای و بیمارستانی ۲۰۰۰ تختی دارد. شهرت دانشگاه به " دره بهداشت" Health Valley در ارتباط با تمرکز آن بر علوم پزشکی و زیستی است. دانشگاه ژنو همچنین در ارتباط با برنامه ریزی شهری، اقلیم شناسی ومنابع آب نیز فعال است و با آژانسهای سازمان ملل و صلیب سرخ بین المللی نیز همکاری گسترده ای دارد.