معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی:

روند اجرای مصاحبه های دکتری در واحد علوم و تحقیقات رضایت بخش است

۲۰ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۱ کد خبر : ۸۱۷۲ اخبار تصویری

نیمه متمرکز شدن مصاحبه های دکتری، معطلی داوطبان را کاهش داد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از محل مصاحبه های دکتری در واحد علوم و تحقیقات، گفت: اجرای مصاحبه های دکتری واحد علوم و تحقیقات با برنامه ریزی و نظم خوبی در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امسال با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، مصاحبه های دکتری به طور استانی برگزار و تراکم داوطلبان در واحد های دانشگاهی با توجه به سال های گذشته کمتر شده است.

وی تصریح کرد: کاهش متوسط زمان معطلی داوطبان، یکی از جنبه های مثبت این شیوه بوده است. هرچند هزینه و زحمت بیشتری هم از نظر جابجایی ها برای مراکز استان پیش آمده است.

دکتر رهایی به بازدید خود از روند اجرای مصاحبه های دکتری در واحد علوم و تحقیقات اشاره کرد و ادامه داد: اجرای مصاحبه های دکتری در واحد علوم و تحقیقات با برنامه ریزی خوبی در حال اجرا است و گروه های مصاحبه کننده به طور منظم در تمام رشته ها برقرار هستند. همچنین فضا و امکانات نسبتاً خوبی برای مصاحبه شونده ها در واحد علوم و تحقیقات پیش بینی شده است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از مشکلات مطروحه، تقارن زمانی مصاحبه در واحد های مختلف و استان های همجوار با تهران بوده است که از این جهت سعی شده محدودیت زمانی مصاحبه ها برداشته شود تا چنانچه داوطلبی که در موعد زمانی مشخص شده، نتواند در محل مصاحبه حضور یابد، زمان بعدی برای آن فرد پیش بینی شود.

وی افزود: پس از پایان مصاحبه های دکتری، ارزیابی کلی در رابطه با شیوه نیمه متمرکز مصاحبه ها صورت می گیرد تا مزایا و مسائل آن بررسی و تا مشخص شود تجربه امسال چقدر مفید به فایده بوده است.

دکتر رهایی در خصوص نشست های مسئولان دانشگاه آزاد و وزارت علوم در رابطه با مجوز رشته های کارشناسی ارشد، گفت: با تبادل نظر و همفکری که با همکاران حوزه آموزش وزارت علوم داشته ایم بخش قابل توجهی از مجوزها تائید و صادر شد و بخش کوچکی نیز در دست ارزیابی قرار دارد.

وی ادامه داد: تا حد زیادی ارزیابی مجوزهای رشته محل ها انجام و تایید شد و بخش کمی از آن باقی مانده که در آینده نزدیک صورت می گیرد.