همایش تقدیر از رتبه‌های برتر کنکور در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۱۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۳ کد خبر : ۸۲۹۵ اخبار تصویری

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در همایش تقدیر از رتبه‌های برتر کنکور سراسری سال ۹۶ که با حضور مسئولان دانشگاه آزاد و واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، گفت: نخبگان و دانشجویان با استعداد سرمایه‌های اصلی به شمار می‌آیند و امروز اقتدار به معنای قدرت‌های نظامی و تجهیزات نیست بلکه به معنای نیروهای انسانی و خلاق و توانمند است یعنی هر کشوری که دارای چنین اقتداری باشد به پیشرفت خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در این سه دهه‌ای که از انقلاب اسلامی می‌گذرد، توانسته‌ایم در عرصه‌های مختلف علمی به رتبه‌ها و مقام‌های خوبی دست پیدا کنیم، افزود: دانشگاه آزاد به نخبگان و دانشجویان با استعداد ارج می‌نهد و ما تسهیلات و امکانات خوبی را برای دانشجویان با استعداد در این دانشگاه در نظر گرفته‌ایم. یعنی رتبه‌های زیر هزار یا دو هزار از طریق کمک‌های معمول تسهیلاتی را برای آنها در نظر گرفته‌ایم. رتبه‌های زیر هزار از تحصیل رایگان یا تخفیفات ویژه برای تحصیل در دانشگاه آزاد بهره‌مند می‌شوند.
دکتر رهایی گفت: پژوهش عامل اصلی پیشرفت است و من امیدوارم که شما دانشجویان نخبه و با استعداد بتوانید از طریق پژوهش کشورمان را به پیشرفت‌های خوبی برسانید.
امکانات پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت دانشجویان نخبه است
دکتر مرتضی موسی خانی سرپرست معاونت پژوهش و فناری دانشگاه آزاد در همایش تقدیر از رتبه های برتر کنکور سراسری با یادآوری اینکه فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد جزو هیات‌های علمی دانشگاه‌های برتر کشور هستند، از فراهم‌کردن امکانات مناسب این معاونت برای دانشجویان نخبه خبر داد
وی گفت: انتخاب چشم انداز و هدف مناسب همراه با برنامه ریزی اصولی در نائل شدن به موفقیت های آینده تأثیر بسزایی دارند به نحوی که زندگی بدون چشم انداز، زندگی بدون شناسنامه است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی بستری مناسب را برای تحصیل و علم آموزی شما جوانان بخصوص آنهایی که چشم اندازی مناسب را برای خود تعیین کرده اند، مهیا کرده است.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: بهتر آن است که برای تحصیل و کسب علم و دانش به دنبال دانشگاه ها و مراکز آموزشی باشید تا بتوانید موفق عمل کنید.
وی با بیان اینکه به جای توجه به کلمه "چه" و اینکه چکار کنیم، چه تولید کنیم و مانند آن، بیایید در "چرایی" فعالیتهای خود، تأمل کنیم، افزود: افراد بزرگ و تأثیرگذار همواره به دنبال چرایی در زندگی و پاسخ مناسب به این چرایی بوده و هستند.
وی گفت: معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد امکانات بسیار خوبی را برای دانشجویان نخبه در نظر گرفته است تا آنها بتوانند به پژوهش و تحقیقات بپرازند و شخصی مفید و موثر برای کشور باشند.
دکتر موسی خانی با بیان اینکه دانشگاه آزاد خود را متعهد به پاسداشت دو امانت شما که هزینه و عمرتان است، می داند، افزود: فرصتها و ظرفیتهای مناسب و منحصر به فردی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برای تحصیل، پژوهش و تحقیقات شما عزیزان و طی کردن درجات عالی فراهم شده است. امیدوارم شما جوانان با تلاش خود بتوانید از این امکانات در راستای موفیت های آینده و پیشرفت هرچه بیشتر ایران اسلامی، بهترین استفاده را ببرید.
امیررضا شاهانی سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: هدف از این برنامه معرفی دانشگاه آزد به رتبه‌های برتر و تسهیلاتی که به آنها ارائه می‌دهد، است. دانشگاه آزاد با بیش از ۵۲۰ واحد دانشگاهی و حدود یک و نیم میلیون جمعیت دانشجویی بزرگترین دانشگاه کشور است.
وی با بیان اینکه سیاست فعلی دانشگاه ارتقای کیفیت این مجموعه است، ادامه داد: باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به پذیرش نخبگان و محققان برتر می‌پردازد و مقام‌های زیادی هم هر ساله در زمینه ربوکاپ و دیگر زمینه‌های علمی کسب می‌کنند.
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد درباره تسهیلاتی که دانشگاه به رتبه‌های برتر ارائه می‌دهد، گفت: رتبه‌های زیر هزار در سه زیرگروه فنی مهندسی، پزشکی و انسانی از تسهیلات این مجموعه برخوردار می‌شوند. در رتبه‌های زیر هزار غیر پزشکی از تخفیف شهریه ۱۰۰ درصد برخوردار می‌شوند و در رتبه‌های بین هزار تا ۲ هزار، ۵۰ درصد تخفیف برای آنها در نظر گرفته شده است. رتبه‌های پزشکی زیر ۵۰۰، ۵۰ درصد تخفیف دارند و معدل‌های بالای ۱۷ به تمام دانشجویان تخفیفات تعلق می‌گیرد.
شاهانی افزود: برای ادامه تحصیل هم در مقاطع بالاتر بدون آزمون پذیرش می‌شوند و اگر در طول تحصیل موفق باشند برای استخدام هیات علمی اولویت دارند.
در پایان این مراسم از امیر رضا پاشاپور یگانه رتبه ۸ کشوری در گروه علوم تجربی و سیدامیر احسان میری رتبه ۵ کشوری در گروه علوم انسانی تقدیر به عمل آمد.