فراخوان برگزاری کارگاه مقاله نویسی و آموزش استفاده از منابع الکترونیکی پایگاه بین المللی Elsevier

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۷ کد خبر : ۸۵۳۵ اطلاعیه ها دانشگاه کارگاه ها

در راستای ارتقا سطح کیفی مقالات، معاونت پژوهشی واحد علوم و تحقیقات تصمیم به برگزاری کارگاه آموزشی استفاده از منابع علمی الکترونیک پایگاه بین المللی Elsevier در روز یکشنبه مورخ ۲۳/‏۰۷/‏۱۳۹۶‬ توسط مدرس ناشر پایگاه مذکور (سرکار خانم Ozge Sertdemir ) را دارد. لذا از کلیه دانشجویان و اساتید واحد علوم و تحقیقات جهت ثبت نام و شرکت در دوره مذکور دعوت به عمل می‌آید.

با توجه به محدود بودن ظرفیت افراد شرکت کننده؛ از علاقمندان خواهشمند است؛ حضور قطعی خود را با ثبت نام در دوره مذکور از طریق لینک ذیل تا تاریخ ۲۱ مهر ماه ۱۳۹۶ اعلام نمایند.

لازم به ذکر است؛ دوره مذکور رایگان بوده و برای شرکت کنندگان گواهی حضور از طرف پایگاه Elsevier صادر خواهد شد.

لینک ثبت نام

زمان برگزاری: ساعت ۱۴-۱۶، یکشنبه مورخ ۲۳/‏۰۷/‏۱۳۹۶‬

محل برگزاری: سالن علامه حلی واقع در طبقه هفتم ساختمان علوم انسانی

مدرس: نماینده پایگاه Elsevier (سرکار خانم Ozge Sertdemir )