دکتر رهبر در همایش زعیم ذوفنون و رونمایی از اثر فاخر منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه ای (دام‌ظله):

منظومه فکری مقام معظم رهبری، چراغی در راه خدمت به مردم و دستیابی به اهداف نظام است

۲۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۲ کد خبر : ۸۵۹۰ اخبار تصویری
منظومه فکری مقام معظم رهبری، چراغی در راه خدمت به مردم  و دستیابی به اهداف نظام است

همایش زعیم ذوفنون و رونمایی از اثر فاخر منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه ای (دام ظله) با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنا، دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مفاخر علمی، فرهنگی و صاحبنظر کشور نظیر دکتر حداد عادل، آیت‌الله علی‌اکبر رشاد، حجت‌الاسلام خسروپناه در کتابخانه مرکزی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر فرهاد رهبر در ابتدای این همایش با تسلیت شهادت امام سجاد (ع) و خیرمقدم به فرهیختگان، علما، دانشمندان، دانشجویان، اساتید و کارکنان حاضر در همایش، گفت: با کمک یک تیم از اساتید خبره در عرصه های مختلف کتابی تدوین و تنظیم شده که با رونمایی از آن گوشه ای از منظومه فکری مقام معظم رهبری معرفی خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری این همایش آغازی برای یک حرکت بزرگ در راستای تبدیل اندیشه ناب و منظومه عظیم فکری مقام معظم رهبری به یک دانش عملیاتی، برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص منظومه فکری مقام معظم رهبری در حوزه تخصصی اقتصاد، گفت: نظام فکری مقام معظم رهبری دارای جامعیت با نگاه دقیق به جنبه های گوناگون زندگی انسان امروز همراه با پیش بینی دقیق و آینده نگری نسبت به مسائل روز است. ایشان همواره هشدارهای عالمانه در بزنگاه های مختلف تاریخی، مستدل و متقن به مسئولان ذیربط اعلام فرموده‌اند که باگذر زمان کارشناسان خبره فن به همان نتایجی رسیدند که معظم‌له مدتها قبل تذکر داده بودند.
وی با بیان اینکه منظومه فکری مقام معظم رهبری، تنها گوشه ای از تفکرات ایشان را معرفی می کند، گفت: این کتاب در حوزه اقتصادی، دارای نظم خاصی است و ارکان اقتصادی، اهداف اقتصادی، طرح و برنامه های کلان اقتصاد کشور، فرصت ها و اولویت های اقتصادی کشور، تهدیدات اقتصاد کشور و راه های مقابله (آسیب‌شناسی درونی)، دشمن‌شناسی و بصیرت اقتصادی (آسیب‌شناسی بیرونی) و راهبردهای اقتصادی را مطرح می کند.
دکتر فرهاد رهبر خاطر نشان کرد: وقتی تمامی علما، فرمایشات رهبر معظم انقلاب را دسته‌بندی کردند، به این نتیجه رسیدند که تاکید جدی ایشان در ارکان اقتصاد، بر «نیروی انسانی»، «کار»، «تولید»، «ثروت» و «سرمایه» به عنوان زیربنای چرخه اقتصادی کشور است.
وی با بیان اینکه توجه به اهداف قانون اساسی و نظام اسلامی از نظر مقام معظم رهبری، اهتمام به «اجرای عدالت» در کنار «پیشرفت و حرکت اقتصادی» است، افزود: توجه به موضوعات مهم و «اهداف قانون‌گذار از تدوین این طرح‌ها و تهیه اسناد» و وظایف مسئولان در اجرای آن، «اصل ۴۴ قانون اساسی»، و «سند چشم‌انداز ۲۰ ساله»، «طرح تحول اقتصادی»، «صندوق توسعه اقتصادی»، نشان‌دهنده تسلط مقام معظم رهبری بر حوزه اقتصاد است.
وی افزود: ما همواره در باب مسائل استقلال اقتصادی و اقتدار اقتصادی در عرصه های مختلف، کشاورزی، صنعت و بازرگانی، از نظرات و دیدگاه های رهبر انقلاب بهره‌مند شده‌ایم.
تاکید مقام معظم رهبری بر دشمن‌شناسی و لزوم برخورداری از بصیرت اقتصادی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مقام معظم رهبری همواره بر مسائل پیش روی اقتصاد کشور مانند
«مفاسد اقتصادی»، «مبارزه با فساد»، «اقتصاد مقاومتی» تاکید کرده و در خصوص «دشمن‌شناسی» و «لزوم برخورداری از بصیرت اقتصادی» هشدار داده‌اند تا از دسیسه‌های دشمن غافل نشویم.
دکتر رهبر با بیان اینکه «رجوع به اقتصاد اسلامی»، «جهاد علمی و اقتصادی» و «اقتصاد مقاومتی» به عنوان راهکارهای اساسی ایشان در جهت رفع مشکلات و کاستی‌های اقتصادی جامعه اسلامی ایران است، ابراز امیدواری کرد: با توجه و عمل به نظرات و دیدگاه‌های اقتصادی رهبر معظم انقلاب در این زمینه‌ها شاهد پیشرفت همه‌جانبه کشور و تحقق اهداف تعیین شده در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی باشیم.