هشتمین کنفرانس بین المللی کشاورزی پایدار در غذا ،انرژی،محیط زیست و صنعت

۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۱ کد خبر : ۸۷۰۷ اطلاعیه ها دانشگاه کارگاه ها سخنرانی

" کنفرانس بین المللی کشاورزی پایدار در محیط زیست، غذا، انرژی و صنعت" تحت عنوان

ICSA (International Conference on Sustainable Ageiculture for Food, Energy, Industry And Environment In Reginal And Global Context)

در کشورهای آلمان (دو دوره) دانمارک، چین، کانادا، ژاپن و مالزی با حضور بیش از ۲۰ کشور اروپایی و آسیایی در هفت دوره برگزار گردید. آخرین این کنفرانس در سال ۲۰۱۶ در کوالالامپور مالزی برگزار شد.

دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری مرکز فناوریهای پایش آلودگی هوا و آب و سامانه های انرژی و مرکز IFEED آلمان اقدام به برگزاری "هشتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار در محیط زیست، غذا، انرژی و صنعت" در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران در تاریخ ۳۰ آبان ماه لغایت ۲ آذر ماه ۱۳۹۶ نموده است. محورهای این کنفرانس عبارتند از:

• کشاورزی سازگار با اقلیم
  • فناوری های نوین در کشاورزی پایدار
  • مدیریت یکپارچه منابع آب
  • مدیریت پسماند کشاورزی
  • امنیت غذایی
  • رویکردهای سبز در صنعت و کشاورزی
  • انرژی های تجدیدپذیر

در این همایش که با حمایت علمی سازمانهای بین المللی برگزار میگردد، بیش از دهها میهمان از اساتید برجسته حوزه های کشاورزی پایدار حضور خواهند داشت.

• مرکز تحقیقات انرژی های تجدیدپذیر آلمان (IFEED)

- Nordic Folkecenter for Renewable Energy, Denmark

- ICSA, Germany.

- SSARM, India.

- Hokkaido, Japan.

- Food and Agricultura Organization, UN.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کنفرانس icsafei.ir مراجعه فرمایند.