فراخوان برپایی نمایشگاه و فروشگاه فن و هنر

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۸ کد : ۸۷۷۶ اخبار اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی
در سال اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال، معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات در نظر دارد نسبت به برپایی نمایشگاه و بازارچه فن و هنر از تاریخ ۱۱/‏۰۹/‏۹۶‬ لغایت ۲۳/‏۰۹/‏۹۶ در واحد اقدام نماید.
فراخوان برپایی نمایشگاه و فروشگاه فن و هنر

نمایشگاه مذکور در سه بخش عرضه و فروش:

1. محصولات مورد نیاز دانشجویی شامل محصولات فرهنگی، کتاب و نرم افزار، پوشاک، کامپیوتر، لب تاپ، تبلت و موبایل و لوازم جانبی، محصولات غذایی و سوغات استانها، لوازم ورزشی، چادر و محصولات نماز، عطرو ادکلن، لوازم التحریر، کیف و کفش، عینک و غیره
  2. بازارچه فن و هنر شامل ارائه و فروش کلیه محصولات تولید شده توسط دانشجویان، اساتید و کارکنان و
  3. بازارچه خیریه شامل ارائه و فروش محصولات جهت امور خیریه می باشد.

تاریخ برگزاری نمایشگاه از روز شنبه مورخ ۱۱/‏۰۹/‏۹۶‬ لغایت ۲۲/‏۰۹/‏۹۶ از ساعت ۹ الی ۱۷ می باشد.

کلیه علاقه مندان اعم از دانشگاهیان واحد (دانشجویان، اساتید و کارکنان) و همینطور شرکت ها، موسسات خارج از دانشگاه می توانند جهت اطلاع از چگونگی حضور و شرکت در این نمایشگاه و همینطور کسب اطلاعات بیشتر حداکثر تا تاریخ ۰۵/‏۰۹/‏۹۶‬ به مدیریت مرکز اسلامی پیامبر اعظم (ص) واقع در مسجد امام علی (ع) مراجعه و یا با شماره تماس ۴۴۸۶۹۴۳۴ تماس حاصل نمایند.