ثبت نام سومین المپیاد فرهنگی ورزشی واحد ” یادواره شهید حججی" آغاز شد

۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۱ کد خبر : ۸۷۹۰ اطلاعیه ها دانشجویی و فرهنگی
شرایط ثبت نام در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی واحد ” یادواره شهید حججی" (سال ۱۳۹۶)
  1. ثبت نام به مدت ۱۰ روز و از طریق مراجعه به سایت اداره کل تربیت بدنی و تکمیل فرم ثبت نام صورت خواهد پذیرفت. آدرس سایت اداره کل تربیت بدنی به این شرح می‌باشد:

1. حداقل و حداکثر نفرات مجاز حاضر در هر رشته تیمی به شرح ذیل می‌باشد:

نام رشته

حداقل نفرات مجاز

حداکثر نفرات مجاز

جنسیت

والیبال

بسکتبال

فوتسال

هندبال

طناب کشی

برادران

*مسابقات رشته فوتبالدستی در هر دو بخش خواهران و برادران به صورت تیمی نفره) برگزار می‌گردد

1. به منظور بالا بردن کیفیت رقابت‌ها، هر دانشجو تنها مجاز به ثبت نام در ۱ رشته تیمی و ۱ رشته انفرادی می‌باشد.
  2. شرط برگزاری هر رشته رسیدن تعداد شرکت کنندگان به حد نصاب‌های تعیین شده می‌باشد.
  3. رقابت در المپیاد بر مبنای رشته تحصیلی بوده و رده بندی مدالی رقابت‌ها نیز بر همین مبنا می‌باشد.
  4. در رشته‌های تیمی، تمامی اعضای تیم باید از یک رشته تحصیلی باشند.

تبصره الف: برادران و خواهران دانشجوی بسیجی یا خانواده شهدای گرانقدر و یا عضو هیأت‌های مذهبی می‌توانند در قالب بسیج، شاهد و هیأت مذهبی تشکیل کاروان و تیم داده و نفرات را معرفی نمایند

1. با کسب هر عنوان قهرمانی، نایب قهرمانی و سومی در رشته‌های انفرادی در جدول کل مدال‌ها، یک مدال برای آن رشته تحصیلی محاسبه خواهد شد.
  2. با کسب هر عنوان قهرمانی، نایب قهرمانی و سومی در رشته‌های تیمی در جدول کل مدال‌ها، دو مدال برای آن رشته تحصیلی محاسبه خواهد گردید (رشته‌های تیمی شامل والیبال، بسکتبال، هندبال، فوتسال می‌باشد).
  3. ثبت نام در صورت تکمیل کامل فرم و دریافت کد رهگیری قطعی محسوب می‌شود. همراه داشتن پرینت ثبت نام و کد رهگیری در روز مسابقه الزامی است.
  4. در بند فایل رزومه، ابتدا از قسمت دانلود فایل رزومه، فایل فوق را آپلود نمائید، بعد از تکمیل اطلاعات مجدد آن فایل را بارگزاری کنید.
  5. در صورت بروز مشکل در ثبت نام با شماره ۴۴۸۶۵۰۱۱ تماس بگیرید.