دکتر زراعت کیش رئیس بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات در میزگرد رادیو گفتگو:

تشریح ، تبیین و مدلسازی اقتصاد مقاومتی از اولویت های بسیج در واحد علوم و تحقیقات است

۰۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۲ کد خبر : ۸۸۲۶ اخبار تصویری

میزگرد «نقش بسیج در پویا سازی ظرفیتهای ملی»، با حضور دکتر زراعت کیش رئیس بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات و مدیرکل حوزه ریاست این واحد و دکتر کیارش مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سازمان بسیج دانشجویی در برنامه آیینه داران بصیرت در رادیو گفت و گو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر یعقوب زراعت کیش رئیس بسیج اساتید این واحد در رابطه با «نقش بسیج در پویا سازی ظرفیتهای ملی»، به تأکیدات ویژه مقام معظم رهبری در سخنان اخیرشان بر دو واژه بصیرت و دشمن شناسی اشاره کرد و گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری بارها بیان فرموده اند، دشمنان انقلاب اسلامی از هیچ فرصت و ابزاری برای وارد کردن ضربه و تضعیف جمهوری اسلامی ایران، نخواهند گذشت.

رئیس بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات با اشاره به بحث اقتصاد مقاومتی افزود: محوریت اقتصادی در نامگذاری سالها از سوی مقام معظم رهبری نشان از اهمیت ویژه بحث اقتصاد و آسیبهای پیش روی در کشور دارد. معقتدم اقتصاد مقاومتی چیزی به جزء استفاده بهینه و کارا از ظرفیتها و مزیتهای نسبی کشور نیست. دانشگاه ها به ویژه واحد علوم و تحقیقات سعی دارد با تشریح و تبیین مناسب و همچنین مدلسازی صحیح اقتصاد مقاومتی علاوه بر آگاه سازی جوانان اقدام به ارائه راهکارهای عملیاتی و اجرایی به مسئولین کنند تا بتوان به اهداف آن در راستای بخش اقتصادی جمهوری اسلامی ایران رسید.

دکتر زراعت کیش با اشاره به برنامه واحد علوم و تحقیقات برای راه اندازی سایت پژوهشی بسیج اساتید، خاطر نشان کرد: قطعاً در دانشگاه ها نشست هایی چون حلقه های علمی، حلقه های صالحین و سایت های پژوهشی می تواند در افزایش بصیرت و دشمن شناسی و راه های مقابله با تهدیدها نقش موثری داشته باشد.

او افزود: با نگاهی به عملکرد و فعالیتهای دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، به وضوح می توان بحث کینه توزی آنها را دید. دسیسه ها و حیله گری ها برای تخریب و تضعیف ایران از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون وجود داشته و خواهد داشت. آنان از هر ظرفیتی برای ضربه زدن به منافع ملی ما بخصوص در حوزه اقتصادی چه در مباحث داخلی و چه در بعد خارجی بهره می برند. اقدامات آمریکایی ها برای جلوگیری از عبور لوله گاز کشور آذربایجان جهت انتقال به اروپا، نمونه ای از فعالیت های خصمانه آنها برای عدم ثبات و رونق اقتصادی در ایران است.

مدیرکل حوزه ریاست واحد علوم و تحقیقات، افزایش بصیرت و دشمن شناسی را یکی از اهداف حال حاضر بسیج در کشور بیان کرد و ادامه داد: یکی از ضروریات اصلی برای مقابله با دشمنان، نهادینه کردن بصیرت و دشمن شناسی براساس فرمایشات مقام معظم رهبری در میان مسئولان و آحاد جامعه است. چرا که وقتی ما به باور وجود دشمن و حیله گریهای آنها برسیم، بدون شک آمادگی لازم برای مقابله با دسیسه های دشمنان را خواهیم داشت و اقداماتی نظیر حضور پررنگ در محور مقاومت در منطقه، اهداف عالی نظام در دیپلماسی بین المللی، برنامه های نظامی برای افزایش توانایی دفاعی موشکی و... برای همه، روشن و قابل درک خواهد شد.

دکتر زراعت کیش با اشاره به اهمیت حضور بسیج در جامعه و بخصوص در میان قشر جوان تصریح کرد: معتقدم امروزه دشمنان انقلاب اسلامی به دنبال القای حس ناامیدی در میان جوانان و بخصوص قشر دانشجو، نسبت به آینده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند. اینجا هست که بسیج به خصوص بسیج اساتید می تواند با حضور فعال خود در این جنگ نرم مثل همیشه پیروز از میدان بیرون آید.

او نقش اساتید و بخصوص اساتید بسیجی را در افزایش امیدواری و برملا کردن حیله گریهای دشمنان انقلاب اسلامی بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: بسیج اساتید در دانشگاه ها می توانند با آموزه های مناسب و تبیین و تشریح اهداف و فرهنگ والای بسیجی به دانشجویان که قشر جوان و آینده ساز این مرز و بوم را تشکیل می دهند، علاوه بر افزایش امیدواری که خود موجب ایجاد انگیزه در راستای تلاش، مجاهدت و هدف گزینی آنان براساس منویات مقام معظم رهبری خواهد شد، آنان را با انواع دسیسه های دشمن نیز آشنا کنند.