دکتر رهبر:

امکان بهره برداری از رشته های بین رشته ای جدید در واحد علوم و تحقیقات محقق می شود

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۵ کد خبر : ۸۸۷۷ اخبار تصویری

با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس واحد علوم و تحقیقات، مراسم تکریم و معارفه دو معاون و هفت رئیس دانشکده در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

امکان بهره برداری از رشته‌های بین رشته‌ای جدید در واحد علوم و تحقیقات محقق می‌شود
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس این واحد دانشگاهی ضمن تبریک ایام ربیع الاول و هفته وحدت، گفت: در این مراسم بر خود لازم می دانم ۱۶ آذر روز دانشجو و شهادت دانشجویان استکبار ستیز کشور را گرامی داشته و مقام همه شهدا را ارج نهم.
وی ضمن قدردانی از زحمات مسئولین گذشته و آرزوی موفقیت برای مسئولین فعلی ادامه داد: این تغییرات بر حسب شکل گیری ساختار جدید واحد علوم و تحقیقات و با توجه به کار کارشناسی صورت گرفته اعمال می‌شود.
دکتر رهبر تاکید کرد: امید است با استفاده از تجربیات گذشته و با عنایت به همکاری، همدلی و دلسوزی بیش از پیش اهداف متعالی دانشگاه را پیگیری و اجرایی کنیم.
وی ادغام تعدادی از دانشکده‌ها را با توجه به چشم انداز و بستر سازی در جهت ایجاد و توسعه رشته‌های بین رشته‌ای جدید ضروری دانست و افزود: در این ادغام نه تنها هیچ رشته‌ای تعطیل نمی‌شود بلکه با توجه به هم افزایی و تغییرات ساختاری، پویایی و رشد بیش از پیش همه رشته‌ها فراهم شده و به طور ویژه امکان بهره برداری از رشته‌های بین رشته‌ای جدید نیز محقق خواهد شد.
لازم به ذکر است در این نشست دکتر کرم اله دانشفرد به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر فاطمه عزیزآبادی فراهانی به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری، دکتر علی کمیلی به عنوان رئیس دانشکده علوم و فناوری‌های پزشکی، دکتر سینا فروزش به عنوان رئیس دانشکده ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، دکتر امیر محمدی نژاد به عنوان رئیس دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی، دکتر مهدی روانشادنیا به عنوان رئیس دانشکده عمران، معماری و هنر، دکتر اصغر عربیان به عنوان رئیس دانشکده الهیات، حقوق و علوم سیاسی، دکتر محمدناصر مقدسی به عنوان رئیس دانشکده مکانیک، برق و کامپیوتر و دکتر احمد اصغری به عنوان رئیس دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی معارفه شدند.
همچنین از زحمات دکتر ساسان بابایی، دکتر تقی ترابی، دکتر حمید ماجدی، دکتر مهرداد قوامی، دکتر هادی کیادلیری، دکتر محمد نجفی، دکتر سید محمدرضا آیتی، دکتر مجید توسلی، دکتر فاطمه خان محمدی، دکتر فریبرز باقری و دکتر مجید پولادیان قدردانی به عمل آمد.