گزارش آئین اختتامیه سومین المپیاد فرهنگی و ورزشی واحد علوم و تحقیقات / تاکید حجت‌الاسلام ذاکر بر نشاط‌آفرینی در دانشگاه با گسترش فعالیت‌های جمعی دانشجویی

۰۶ دی ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۲ کد : ۹۱۵۰ اخبار تصویری

مراسم اختتامیه سومین المپیاد فرهنگی و ورزشی واحد علوم و تحقیقات یادواره شهید حججی با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات، مسئول سازمان حفظ و آثار و ارزش‌های دفاع مقدس سپاه، خانواده شهید مدافع حرم صادقی و جمعی از مسئولان و دانشجویان واحد علوم و تحقیقات در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌اله ذاکر در این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضرین و تبریک میلاد با سعادت امام حسن عسکری (ع)، حضور و وجود دانشجویان فعال فرهنگی و ورزشی را مایه نشاط در فضای دانشگاه دانست.

معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات با تاکید بر گسترش فعالیت‌های جمعی دانشجویی، به سومین المپیاد فرهنگی و ورزشی واحد علوم و تحقیقات به عنوان نمونه‌ای از این فعالیت‌ها اشاره کرد و گفت: این دوره از مسابقات به مدت سه هفته و با حضور نزدیک به ۱۵۰۰ دانشجو در ۴۰ رشته ورزشی و در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد.

دکتر رضا سارنگ، مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم، با بیان اینکه رویکرد اصلی معاونت فرهنگی و دانشجویی در برگزاری المپیادهای ورزشی را بر پایه فضایل اخلاقی و روحیه پهلوانی در ورزش توصیف کرد و گفت: نهادینه و فراگیر شدن ورزش در اقشار مختلف جامعه، هدف مهم و ویژه در راستای برگزاری مسابقات ورزشی در واحد علوم و تحقیقات است چراکه ورزش باعث سلامتی و ارتقای کیفت در فعالیت‌ها خواهد شد.

سردار احمد حق‌طلب، مسئول سازمان حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس سپاه نیز به عنوان سخنران دیگر این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب، دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و تبریک میلاد با سعادت امام حسن عسکری (ع) گفت: نیروی انسانی و تجهیزات دو عامل مهم و اساسی تعیین‌کننده در جنگ هستند.

وی افزود: در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، بسیاری از کشورها با کمک به حزب بعث در مقابل ایران صف‌آرایی کرده بودند. این در حالی بود که نه تنها کمترین تجهیزات و امکانات نظامی و دفاعی را در اختیار داشتیم، بلکه از سوی رژیم‌های استکباری نیز تحریم شده بودیم. اگر امروز در اکثر تکنولوژی‌های پیشرفته نظامی نظیر موشک‌های دوربرد نقطه‌زن و پهبادها، به خودکفایی رسیده‌ایم، به همت و تلاش جوانان با بصیرت و فهیمی نظیر شهید تهرانی مقدم‌ها، شهید حججی‌ها و سایر جوانانی است که با خودباوری و ایمان و اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی ایران در پیشرفت و اعتلای آن کوشش کرده و می‌کنند.

سردار حق‌طلب با بیان اینکه امیدوارم این روح ورزشکاری و سلحشوری شما جوانان با فرهنگ مقاومت و ایثار آمیخته شود، خاطرنشان کرد: هر زمانی که جوانان ما روحیه خودباوری و اعتماد به نفس داشتند، بدون شک به موفقیت نائل شده‌اند. کسب مقام‌های مختلف در عرصه ورزشی نشان از همین امر دارد.

در این مراسم علاوه بر اهدای مدال انفرادی و تیمی به نفرات و تیم‌های برتر، از خانواده شهید مدافع حرم سید مصطفی صادقی دانش‌آموخته واحد علوم و تحقیقات تقدیر به عمل آمد.

همچنین از دو تابلو نقاشی شده توسط محبوبی دانشجوی تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات از چهره‌های سردار سلیمانی و شهید حججی نیز رونمایی شد.