دکتر فرهاد رهبر خبر داد

ارتقای رتبه دانشگاه آزاد اسلامی به ۱۲۶ جهان در پایگاه ESI

۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۴ کد : ۹۲۴۶ اخبار تصویری

.رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از ارتقای رتبه این دانشگاه به جایگاه ۱۲۶ جهانی در آخرین بروزرسانی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه جایگاه این دانشگاه در پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز Essential Science Indicators (ESI) در آخرین بروزرسانی در ۲۲ دی ۱۳۹۶ به جایگاه ۱۲۶ جهانی رسیده است، گفت: براساس این گزارش، آمار آخرین مقالات دانشگاه آزاد اسلامی ۴۲ هزار و ۶۰ مقاله است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر رشد کمی مقالات دانشگاه آزاد اسلامی در پایگاه Clarivate Analytics ( Web of Science ) نه تنها شاهد رشد ثبت مقاله‌های علمی در این پایگاه استنادی هستیم، بلکه در کنار آن متوسط ارجاعات به مقاله‌های ثبت شده نیز افزایش پیدا کرده است.

لازم به ذکر است که پیش از این طبق اعلام رسمی پایگاه تامسون رویترز در تاریخ ۱۸ آبان ۱۳۹۶، دانشگاه آزاد اسلامی با ۴۱ هزار و ۴۸ مقاله در جایگاه ۱۲۸ جهان قرار داشت که هم اکنون با دو پله صعود به جایگاه ۱۲۶ جهان رسیده است.