بر اساس نتایج رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی در حوزه فناوری نانو؛ واحد علوم و تحقیقات به عنوان دوازدهمین مرکز دانشگاهی ایران در حوزه فناوری نانو شناخته شد

۱۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۹:۴۰ کد : ۹۴۵۰ اخبار تصویری

واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس دوازدهمین رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی ایران در حوزه فناوری نانو، با یک پله رشد نسبت به سال گذشته، در جایگاه دوازدهمین مرکز دانشگاهی ایران در حوزه فناوری نانو قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، سالانه افراد و نهادهای مؤثر در توسعه علم و فناوری نانو را در راستای چشم‌انداز، اهداف و برنامه‌های سند راهبرد آینده فناوری نانو ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

اسفند ماه ۱۳۹۶ نتایج دوازدهمین دوره این ارزیابی‌ها بر اساس دستاوردها و فعالیت‌های سالانه محققان، دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی در حوزه فناوری نانو اعلام شد و افراد و نهادهای برتر مشخص شدند.

شاخص‌های در نظر گرفته شده از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برای ارزیابی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی، دستاورد محور بوده و بر مبنای ارزشگذاری حلقه‌های زنجیره علم تا ثروت انتخاب شده‌اند.

در نگاه کلی می‌توان معیار این ارزیابی را به دو دسته معیارهای «فعالیت‌ها و دستاوردهای فناورانه» و «دستاوردها و انتشارات علمی و آموزشی» تقسیم کرد که این فعالیت‌ها و دستاوردها لازم است با نام موسسه ثبت شده باشد. دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی بر اساس مدارک دریافتی ارزیابی و رتبه‌بندی شده‌اند.

ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، ۱۵ موسسه پژوهشی نخست در این رتبه‌بندی را معرفی کرده، که واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در جایگاه دوازدهم قرار گرفته است.

رتبه

۱۵

دانشگاه گیلان

۱۲۰۸

واحد علوم و تحقیقات در یازدهمین رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی ایران در حوزه فناوری نانو که نتایج آن در اسفند ماه ۱۳۹۵ اعلام شد در جایگاه سیزدهم کشوری قرار داشت، که رتبه این واحد دانشگاهی در دوازدهمین رتبه‌بندی، یک پله بهبود پیدا کرده است.