تفاهم‌نامه همکاری بین واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق تعاون ایران منعقد شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۶ کد : ۹۷۴۴ اخبار تصویری
تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و اتاق تعاون ایران به امضای دکتر فرهاد رهبر و بهمن عبداللهی رسید.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، به منظور گسترش فرهنگ همکاری، ارتباط و ایجاد همفکری، تقویت مشارکت، استفاده از ظرفیت ها و توانایی های مشترک و همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و اتاق تعاون ایران به امضای دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و آقای بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران رسید.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه، توسعه فرهنگ کارآفرینی و همکاری های دوجانبه بین دانشگاه و اتاق تعاون با رویکرد استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانایی های مشترک آموزشی، تحقیقات، پژوهشی، تجاری‌سازی دستاوردها در چارچوب تعاونی و رویکرد توسعه تعاون در تمامی سطوح نظام آموزشی، پژوهشی و تحقیقی است.

اجرای پروژه های پژوهشی و فناوری، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه‌مدت، راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی مورد نیاز، خدمات مشاوره‌ای فنی و تخصصی، انجام طرح های مطالعاتی و تحقیقاتی و امکان‌سنجی مورد نیاز، حمایت از دستاوردهای تحقیقاتی و پژوهشی و تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی و... از جمله موضوعات و محورهای این تفاهم‌نامه است.

دکتر فرهاد رهبر: دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت از ایجاد و توسعه کسب‌وکارهای کوچک حمایت می‌کند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت از ایجاد و گسترش کسب و کارهای کوچک حمایت خواهد کرد.

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و اتاق تعاون ایران، با تبریک آغاز ماه مبارک رمضان ابراز امیدواری کرد که امضای این تفاهم‌نامه آغازی برای یک حرکت بزرگ در راستای ارتباط بین صنعت و دانشگاه به معنای واقعی آن باشد.

دکتر فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه این تفاهم‌نامه باید به یک برنامه عملیاتی و اجرایی تبدیل شود، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق تعاون ایران باید تمام تلاش خود را در راستای اجرایی کردن محورهای این تفاهم‌نامه انجام دهند.

وی با بیان اینکه امروز یکی از معضلات و آسیب های اجتماعی، یأس و ناامیدی در بین جوانان است، گفت: دانشگاه و صنعت باید بتوانند با تدوین برنامه هایی متناسب با تخصص جوانان و راهنمایی آنان به سمت ایجاد کسب و کار، روزنه امیدی برای آنها ایجاد کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه تعاون یکی از بخش های با اهمیت اقتصادی کشور است، خاطرنشان کرد: تعاون به این معنی است که یک فعالیت کسب و کار بتواند در قالب تعاونی اتفاق بیفتد و دانشگاه می تواند با استفاده از مزیت های مناطق مختلف یک نوع کسب و کار برای متقاضیان تعریف و ایجاد کند.

وی افزود: دانشگاه می تواند متناسب با توانمندی های افراد درخصوص ایجاد یک کسب و کار، به آنها مشاوره دهد تا بتوانند در مسیر درست حرکت کنند.

دکتر فرهاد رهبر با بیان اینکه تاسیس شرکت های دانش بنیان و حمایت از صندوق های ریسک‌پذیر از جمله حمایتهای دانشگاه برای ایجاد کسب و کار خواهد بود، گفت: تمام تلاش ما در نهایت باید به این موضوع ختم شود که بتوانیم کشور را به دست جوانان بسپاریم و این موضوع به تنهایی امکان‌پذیر نیست.

وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت از ایجاد و گسترش کسب و کارهای کوچک حمایت خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید تمامی امکانات خود را برای اجرایی کردن این تفاهم‌نامه بسیج کنیم، گفت: واحد علوم و تحقیقات که یکی از واحدهای بسیار خوب دانشگاه آزاد اسلامی است، نمونه خوبی برای این تفاهم‌نامه است تا در آینده نزدیک این تفاهم‌نامه به تمامی استان ها تسری پیدا کند.