تفاهم‌‎نامه همکاری بین واحد علوم و تحقیقات و موسسه بین‌المللی یکسان‌سازی حقوق خصوصی سازمان ملل منعقد شد

۲۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۴ کد : ۹۸۱۵ اخبار تصویری

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی، آموزشی و فرهنگی بین واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی و موسسه بین‌المللی یکسان‌سازی حقوق خصوصی سازمان ملل (UNIDROIT) برای مدت ۳ سال منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، این تفاهم‌نامه همکاری به امضای دکتر قاسم عموعابدینی قائم‌مقام واحد علوم و تحقیقات و پروفسور آنا ونزیانو جانشین دبیرکل موسسه بین‌المللی یکسان‌سازی حقوق خصوصی سازمان ملل متحد رسیده است.
برنامه‌های پژوهشی مشترک برای اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در چارچوب برگزاری و مشارکت در سمینارها، کنفرانس‌ها، دوره‌ها و کارگاه‌های کاری و هر گونه همکاری دیگر در راستای ارتقاء اهداف مشترک طرفین، مفاد این تفاهم‌نامه را تشکیل می‌دهد.
موسسه بین‌المللی یکسان‌سازی حقوق خصوصی سازمان ملل (UNIDROIT)، در زمینه هماهنگ‌سازی و نوسازی حقوق خصوصی از طریق تهیه پیمان‌ها و قواعد و حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی به عنوان بخشی از اهداف خود فعالیت می‌کند.