راهنمای اخذ معرفی نامه انتخاب واحد درسی دانشجویان واحد علوم و تحقیقات (به صورت میهمان) در سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در دوره تابستان ۹۷-۹۶

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۸ کد : ۹۸۵۳ اطلاعیه ها دانشگاه آموزشی

راهنمای اخذ معرفی نامه انتخاب واحد درسی دانشجویان
واحد علوم و تحقیقات (
به صورت میهمان)
در سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در دوره تابستان ۹۷-۹۶

گام اول

اطلاع از واحدهای درسی ارائه شده در واحد مقصد و مطابقت دادن دروس ارائه شده با سرفصل مصوب دوره

گام دوم

مراجعه به گروه تخصصی مربوطه و ارائه درخواست اخذ دروس به صورت میهمان دوره تابستان به سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

گام سوم

درصورت موافقت گروه مربوطه، مراجعه به آموزش دانشکده و دریافت فرم مربوط به میهمانی دوره تابستان

گام چهارم

تایید فرم میهمانی دوره تابستان توسط کارشناس، مدیر آموزش و ریاست دانشکده مربوطه

گام پنجم

ارجاع فرم میهمانی جهت ثبت و ممهور نمودن آن به مهر دانشگاه به دبیرخانه مرکزی واحد
(ساختمان علوم انسانی، طبقه اول شمالی)

گام ششم

پس از تکمیل فرم و ممهور شدن آن با مهر دانشگاه و تخصیص شماره و تاریخ بر روی آن، مراجعه به واحد مقصد جهت انتخاب واحد دروس معرفی گردیده.

تذکرات خیلی مهم:

1. زمان اخذ فرم معرفی نامه میهمانی دوره تابستان، از تاریخ ۱۶/‏۰۴/‏۹۷‬ لغایت ۲۰/۴/۹۷ و در بازه زمانی ساعت اداری دانشگاه بوده و زمان مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
  2. مراجعه شخص دانشجو جهت انجام امور مربوطه الزامی می باشد.
  3. دانشجو موظف به اخذ دروس مطابق لیست معرفی گردیده به واحد مقصد می باشد و هرگونه مغایرت با آن، مانع ثبت نمرات دروس گردیده و اعتراضی نیز پذیرفته نخواهد بود.
  4. رعایت پیش نیازی و هم نیازی دروس و مطابقت آن با سرفصل دوره برعهده شخص دانشجو
    می باشد.
  5. دانشجویان می بایست سریعاً نسبت به دریافت و تحویل نمرات دوره تابستان به واحد مبدا اقدام نمایند.
  6. در صورت عدم ثبت نام درواحد مقصد دانشجو موظف به اخذ و عودت اصل فرم میهمانی خود به این واحد دانشگاهی می باشد.
  7. اخذ دروس در دوره تابستان در دو واحد دانشگاهی ممنوع می باشد (مگر در شرایط فراغت از تحصیل دانشجو در دوره تابستان و پس از اخذ مجوز کمیسیون موارد خاص واحد) و مسئولیت آن بر عهده شخص دانشجو بوده و نمرات ارائه شده ثبت نخواهد گردید.
  8. برابر بخشنامه شماره ۱۳۳۸۵ مورخ ۹۷/۳/۱۳ سازمان مرکزی تعداد واحدهای مجاز به اخذ در دوره تابستان ۹۷-۹۶ کلیه مقاطع تحصیلی رشته های غیر پزشکی به شرح ذیل می باشد.

کارشناسی پیوسته و ناپیوسته

دکتری حرفه ای دامپزشکی

دوره پیش درمانگاهی

کارشناسی ارشد

دکتری تخصصی

حداکثر تعداد واحد مجاز به اخذ در دوره تابستان

۸ واحد

۲ درس جبرانی مقطع پایه (کارشناسی) حداکثر تا سقف ۶ واحد

.............

۹- برابر بخشنامه شماره ۲۶۰۴ مورخ ۹۷/۳/۱۳ سازمان مرکزی تعداد واحدهای مجاز به اخذ در دوره تابستان ۹۷-۹۶ کلیه مقاطع تحصیلی رشته های پزشکی به شرح ذیل می باشد.

کارشناسی ارشد

دکتری تخصصی

حداکثر تعداد واحد مجاز به اخذ در دوره تابستان

1. واحد

۴ واحد

تذکر: اخذ دروس تخصصی با توجه به طول مدت کوتاه دوره تابستان جهت رشته های پزشکی ممنوع می باشد.

۱۰- شروع کلاس های دوره از تاریخ ۲۳/‏۰۴/‏۹۷‬ و پایان کلاس ۰۱/۰۶/۹۷ می باشد.

1. - امتحانات پایان دوره از تاریخ ۰۳/‏۰۶/‏۹۷‬ لغایت ۰۷/۰۶/۹۷ خواهد بود.