وضعیت فعالیت واحد علوم و تحقیقات در ایام تعطیلات تابستانه ۹۷/ کلیه آزمایشگاه‌ها در مرداد ماه دایر است

۲۵ تیر ۱۳۹۷ | ۰۶:۵۴ کد : ۹۹۴۳ اخبار

واحد علوم و تحقیقات همزمان با اجرای تعطیلات تابستانه در واحدهای سراسر کشور دانشگاه آزاد اسلامی، برای فعالیت در برخی حوزه‌ها در دوران این تعطیلات برنامه‌ریزی کرده است.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، واحد علوم و تحقیقات در تابستان ۹۷ با برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت در قالب برنامه «تابستان باز» میزبان شهروندان و علاقمندان به شرکت در این دوره‌ها است.

همچنین با توجه به بخشنامه تعطیلات تابستانه ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی، (از ۳۰ تیر تا ۳۰ مرداد)، حوزه اداری ستاد و دانشکده‌های واحد علوم و تحقیقات به منظور پاسخگویی و خدمت‌رسانی به دانشجویان، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۳ هفته پایانی مرداد ماه فعال هستند.

در سه هفته پایانی مرداد ماه ۹۷، حوزه اداری ستاد و دانشکده‌های واحد علوم و تحقیقات در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (تاریخ‌های ۱۵، ۱۶، ۲۲، ۲۳، ۲۹ و ۳۰ مرداد ماه)، در ساعات اداری برای خدمت رسانی به دانشجویان و مراجعه‌کنندگان فعال است.

همچنین آزمایشگاه‌ها و مجموعه ورزشی فتح شامل این تعطیلات نبوده و در طول مرداد ماه مطابق با روزهای کاری تا پایان ساعت اداری به فعالیت مشغول خواهند بود.

بر طبق اطلاعیه‌ای که از سوی معاونت پژوهش و فناوری واحد علوم و تحقیقات منتشر شده است، کلیه آزمایشگاه‌های واحد علوم و تحقیقات در مرداد ماه دایر است و کلاس‌های عملی مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی طبق برنامه اعلامی از سوی دانشکده‌ها از ۲۳ تیر ماه آغاز شده‌اند.

بر اساس این گزارش، تمامی واحدها و مراکز آموزشی، سازمان مرکزی و سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی از جمله واحد علوم و تحقیقات، بر طبق بخشنامه ابلاغی معاونت توسعه و مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی، دو هفته نخست مرداد ماه ۹۷ تعطیل خواهند بود.