با برنامه های نورافشانی در شب پیروزی انقلاب اسلامی :جشن بزرگ انقلاب در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۲۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۰۹ اخبار
مراسم "جشن انقلاب" با حضور دکتر عباسپور، دکتر جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، معاونین، روسا، اساتید، کارکنان و دانشجویان در مجموعه ورزشی فتح واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی عباسپور رئیس این واحد در این مراسم  ضمن تبریک این ایام فرخنده گفت: انقلاب اسلامی ایران با الطاف الهی، رهبری امام خمینی (ره) و از جانگذشتگی مردم انقلابی به ثمر رسیده است، وظیفه ما قدردانی از زحمات آن عزیزان و پاسداشت اقدام بزرگشان است.
وی با اشاره به درایت مقام معظم رهبری افزود: امیدوارم پیشرفت و توسعه در عرصه های مختلف داخلی و بین المللی بیش از پیش صورت گیرد و بتوانیم پرچم انقلاب را به صاحب اصلی آن، امام زمان (عج) برسانیم.
دکتر کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در این جشن گفت: خوشحالم که امروز در یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران، دانشگاه آزاد اسلامی بخصوص واحد علوم و تحقیقات حضور دارم.
دکتر کرم اله دانشفرد معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات نیز در این جشن گفت: انقلاب اسلامی ایران یکی از بزرگترین افتخارات نسل حاضر است که به عنوان حرکتی بزرگ در تاریخ ملت ایران و جهان ماندگار شده است.
وی با بیان اینکه به نوبه خود افتخار میکنم که ثمره جانفشانی و روشنفکری نسل گذشته باعث رقم زدن برگی زرین در تاریخ این مرز و بوم شد، افزود: به واسطه استقلال، آزادی و پیشرفتهایی که امروز و در آینده با آن روبرو خواهیم بود، نسلهای آینده نیز به اقدام بزرگ و .. نسل گذشته افتخار خواهند کرد.
دکتر دانشفرد ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران در قلب و خون مردم است و معتقدم هرزمان و هرجایی که نیاز به از خودگذشتگی و فداکاری باشد بازهم مردم در صحنه حاضر خواهند شد و در برابر دشمنان انقلاب صف آرایی خواهند کرد.
وی با اشاره به قرار گرفتن واحد علوم و تحقیقات  در بین 750 دانشگاه برتر جهان در رتبه بندی لایدن، گفت:  دانشگاه آزاد اسلامی از ثمرات انقلاب اسلامی ایران است که حدود 40 درصد از بار آموزشی کشور را در تحصیلات تکمیلی برعهده دارد. واحد علوم و تحقیقات به واسطه حضور اساتید برجسته و کارکنانی کوشا و فهیم توانسته همواره در بین برترین دانشگاه های ایران و جهان قرار گیرد.