دور دوم نشست‌ مشورتی رئیس واحد علوم و تحقیقات با استادان دانشکده‌ها آغاز شد

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۵ کد : ۱۲۶۰۵ اخبار
دور دوم سلسله نشست‌های مشورتی رئیس واحد علوم و تحقیقات با اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر رضا مسعودی رئیس واحد علوم و تحقیقات به همراه دکتر سودابه سلیمانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر سعید بازگیر معاون پژوهش و فناوری و دکترسعید رشیدی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر اکرمی، طی نشستی صمیمانه با اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پایه دیدار و به تبادل نظر پرداخت.

براساس این گزارش در این نشست ضمن تاکید بر سابقه و جایگاه بین المللی دانشکده علوم پایه، در خصوص توزیع متقارن گروه‌های زیست شناسی (تعداد استادان و اعضای هیات علمی)، بررسی و بازگرداندن رشته‌هایی که سال گذشته از دفترچه آزمون حذف شده اند، پرداخته شد.

همچنین لزوم تأسیس مرکز محاسبات پیشرفته برای واحد، پیشنهاد فعالیت شبانه‌روزی کتابخانه و آزمایشگاههای واحد، توجه به انجمن‌های علمی مصوب وزارتین، آزمایشگاه‌های استاد محور، تصحیح نحوه بکارگیری گرنت دانشجویان دکتری و ارشد، اهمیت تدریس استادان بنام در کارشناسی و لزوم توجه به دانشجویان خارجی از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار بود.