نیم نگاهی به درمانگاه دامهای کوچک و حیوانات خانگی واحد علوم و تحقیقات

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۰ کد : ۱۴۱۰۶ اخبار

درمانگاه دامهای کوچک و حیوانات خانگی واحد علوم و تحقیقات در راستای اهداف آموزشی، تربیت دانشجویان دکترای عمومی و تخصصی دامپزشکی فعالیت می کند. همچنین اجرای پایان نامه های دوره های تخصصی و عمومی و ارائه خدمات درمانگاهی تخصصی با کیفیت بالا و کمترین هزینه، در زمینه حیوانات خانگی از رسالت‌های مهم این مجموعه است.
کلینیک های دامپزشکی می توانند با ایجاد فرهنگ مناسب و ارائه راهنمایی و خدمات، در پیشگیری از بیماری ها و افزایش سطح بهداشت جامعه نقش مهمی را ایفا کنند و از اشاعه بسیاری از بیماریهای واگیر دار به انسان جلوگیری کرده و در ریشه کنی بسیاری از بیماریها موثر باشند.
پلی کلینیک حیوانات خانگی واحد علوم و تحقیقات در زمینه بهداشت و درمان بیماریهای دام های کوچک و حیوانات خانگی ازجمله پرنده های زینتی، سگ، گربه، همستر فعالیت می کند. این پلی کلینیک از پنج بخش تخصصی داخلی، جراحی،رادیولوژی و سونوگرافی، آزمایشگاه ها و داروخانه تشکیل شده است.
در پلی کلینیک تخصصی حیوانات خانگی سعادت آباد ضمن تاکید بر تربیت و آموزش دانشجویان دکتری عمومی و تخصصی دامپزشکی، پاسخگویی به نیازهای درمانی و تشخیصی دام های کوچک و حیوانات خانگی از جمله واکسیناسیون ، صدور برگه سلامت، شناسنامه ، جراحی های تخصصی ، معاینات تشخیصی رادیولوژی ، سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی صورت می گیرد.
آزمایشگاه های مجهز و اساتید مجرب در این کلینیک امکان انجام بسیاری از تحقیقات، پروژه ها، طرح های علمی پژوهشی و پایان نامه های دانشجویان را در این مرکز فراهم می آورد.
درمانگاه دامهای کوچک و حیوانات خانگی ‏مجموعه ای تخصصی دارای تجهیزات پیشرفته در بخشهای داخلی ، رادیولوژی ، کلینیکال پاتولوژی و میکروبیولوژی تحت نظارت اساتید برجسته آماده ارائه خدمات تخـصـصی به مراجعـین است.
نشانی درمانگاه: تهران - سعادت آباد - چهارراه سرو (میدان سروسابق) - نرسیده به فروشگاه شهروند
 تلفن های تماس :  22110193و22110194 و22112581