جلسه شورای عالی ورزش واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۱۶ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۵ کد : ۱۴۱۷۵ اخبار
جلسه شورای عالی ورزش واحد علوم و تحقیقات با بررسی تقویم اجرایی ورزشی سال ۱۴۰۰ اداره کل تربیت بدنی و مسائل مربوط به پاندومی بیماری کرونا و ورزش دانشگاهی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات،  اولین جلسه از شورای عالی ورزش این واحد دانشگاهی با حضور دکتر جمشید صباغ زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات، دکتر سیدیعقوب زراعت کیش معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر فرشاد غزالیان مدیرکل تربیت بدنی، دکتر نصرالله پریچهره مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، دکتر علی محمدصفا نیا مدیرگروه تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد علوم و تحقیقات و خانم دکترغلامی عضو گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی برگزار شد.
دکتر صباغ زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در این نشست، برنامه های ورزشی را بخش مهمی از فعالیت های دانشگاهی برشمرد و گفت: با توجه به امکان برگزاری حضوری فعالیت های دانشگاه، اهمیت برنامه ریزی ورزشی در دوران پسا کرونا برای کمک به نشاط و شادابی جامعه دانشجویی دوچندان می‌نماید.
وی تاکید داشت: برنامه های عملیاتی و اجرایی در حوزه ورزش دانشگاهی با توجه به بودجه بندی صحیح صورت گیرد و سطح کیفی برنامه ها در خور جایگاه واحد علوم و تحقیقات برگزار شود.
به گفته دکتر صباغیان، شایسته است در نوع فعالیت های ورزشی ابتکار به خرج داده شود و صرفا برنامه ها در دو دسته کوتاه مدت و بلند مدت و با تکیه بر قابلیت اجرایی شدن محقق شود.
وی افزود: یکی از رسالت های دانشگاه در ورزش کشور تربیت ورزشکاران با اخلاق است تا بتوانیم دانشگاهی پهلوان پرور باشیم.
دکتر زراعت کیش معاون فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات در این جلسه به سیاست گذاری های ترسیم شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تربیت بدنی اشاره کرد و گفت: دو محور در مجموعه ورزشی واحد علوم وتحقیقات مدنظر است: 1-ایجاد نشاط و شادابی و رفع رخوت در برنامه های ورزشی با توجه به پاندومی کرونا 2- بهره برداری از ظرفیت های موجود دانشگاه برای کمک به ورزش کشور و درآمدزائی از این حوزه.
وی  با بیان اینکه دانشگاه ها باید در حوزه قهرمان پروری فعالیت بیشتری داشته باشند، گفت: با قهرمان پروری در حوزه ورزش دانشگاهی می توان در عرصه های بین المللی بیشتر از گذشته موثر عمل کرد.
دکتر غزالیان مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به مصوبه سازمان مرکزی و شورای عالی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اولین جلسه شورای تخصصی ورزشی واحد علوم و تحقیقات به ریاست دکتر صباغ زاده و نایب رئیسی معاون فرهنگی و دانشجویی و دبیری مدیرکل تربیت بدنی و سه عضو شامل مدیرکل ورزش وجوانان استان تهران، عضو هیات علمی و یکی از ورزشکاران قهرمان کشوری مشغول به تحصیل در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
وی ضمن معرفی اجمالی مجموعه ورزشی فتح واحد علوم و تحقیقات، تصریح کرد: تقویم اجرایی ورزشی سال 1400 واحد علوم و تحقیقات تهیه شده که شامل برنامه های اجرایی: ورزش های همگانی، قهرمانی، جشنواره ها، همایش های ورزشی و کارگاه های دانش افزایی و برنامه های درآمدزایی شامل: برگزاری دوره های مربیگری و داوری، برقراری مدارس ورزش، برگزاری اردوها و مسابقات تیم های ملی است.
به گفته وی، مسابقات ورزشی (در صورتی که شرایط کرونایی کشور اجازه دهد) در بخش های انفرادی و تیمی از آذرماه جاری برگزار می شود. همچنین از مهرماه جاری، صبح یکشنبه ها پیاده روی در قالب طرح "یکشنبه های پیاده روی" از میدان ساعت تا گلزار شهداء واحد علوم وتحقیقات برقرار می شود.
 مدیرکل تربیت بدنی واحد علوم و تحقیقات از برگزاری مدارس شطرنج از مهرماه 1400 خبر داد و افزود: کارکنان و اعضای هیات علمی و خانواده های ایشان می توانند از این کلاس ها استفاده نمایند. همچنین برای سال آتی برگزاری مدارس ورزشی با تنوع بیشتر در دست اقدام است.
 دکتر غزالیان تصریح کرد: دوره های مربیگری و داوری در راستای تربیت نیروی متخصص در دانشگاه توام با درآمدزایی در دست پیگیری است. همچنین پیگیرعقد قرارداد با مراجع ذی ربط جهت برقراری اردوهای تیم های ملی و مسابقات ورزشی در چارچوب قراردادی که با کمیته ملی المپیک بسته ایم، هستیم.
وی خاطر نشان ساخت: به دنبال هزینه کرد هدفمند در ورزش دانشگاهی هستیم تا این سرمایه گذاری ها منجر به استعدادیابی و درآمد زایی شود.
دکتر پریچهره مدیرکل ورزش وجوانان استان تهران در این نشست ضمن استقبال از مباحث و طرح های مطرح شده توسط دکتر غزالیان گفت: تقویت ورزش دانشگاهی و تیم های دانشجویی منجر به تقویت ورزش کشور و در نهایت افتخارآفرینی در عرصه های مختلف بین المللی می شود.
وی همچنین بر ترویج و تقویت اخلاق ورزشی با مبداء دانشگاهی تاکید کرد و مصوب شد که تفاهم نامه ای بین اداره کل ورزش وجوانان استان تهران و واحد علوم و تحقیقات در راستای گسترش همکاری های ورزشی منعقد گردد.
براساس این گزارش، دکتر صفا نیا مدیرگروه تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد علوم و تحقیقات گزارشی در رابطه با رشته ها و گرایش های موجود و دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در این گروه ارائه کرد.