سرپرست جدید دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات منصوب شد

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۴۱۸۷ اخبار
دکتر جمشید صباغ زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم وتحقیقات، با صدور حکمی، دکتر کامران محمدخانی را به عنوان سرپرست دانشکده مدیریت و اقتصاد این واحد دانشگاهی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، در بخشی از این حکم خطاب به دکتر محمدخانی آمده؛ امید است با توکل به خداوند سبحان و بهره گیری از دیدگاه های اعضای هیأت علمی و سایر همکاران آن دانشکده همت خویش را در انجام امور محوله بر پایه ی قوانین، سیاست ها و برنامه ها و تحقق اهداف بلند مدت دانشگاه بکار گیرید.
گفتنی است دکتر جمشید صباغ زاده در نامه‌ای جداگانه، ضمن سپاس و قدردانی از تلاش‌های ارزشمند و مؤثر دکتر عباس طلوعی اشلقی رئیس پیشین دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و  تحقیقات، از خداوند سبحان برای ایشان، تندرستی و موفقیت‌های گرانمایه آرزو کرد.