"اعلام نتایج ذخیره های رشته های گروه علوم پزشکی آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی(۱۴ - مهر - ۱۴۰۰)

۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۸:۳۱ کد : ۱۴۲۶۰ اخبار

نتایج ذخیره های رشته های گروه علوم پزشکی آزمون سراسری سال 1400  دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش،پذیرش و فارغ التحصیلی داوطلبانی که مطابق کارنامه نهایی منتشر شده در تاریخ ۳ مهر ماه به صورت ذخیره اعلام و در موعد مقرر، فرم اعلام آمادگی را از طریق سامانه این مرکز تکمیل نمودند از ساعت 10 صبح یکشنبه 18 مهر لغایت سه شنبه 20 مهر  با مراجعه  به سامانه آموزشیار به آدرس   edu.iau.ac.ir   نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند.

داوطلبان به منظور دریافت شماره دانشجویی خود لازم است کارنامه خود را از سامانه  www.azmoon.org ، اعلام نتایج آزمون سراسری  ۱۴۰۰   دریافت و با شماره دانشجویی مندرج در کارنامه نسبت به ثبت نام خود در سامانه آموزشیار اقدام نمایند.