سرپرست اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات منصوب شد

۲۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۹ کد : ۱۴۲۷۴ اخبار

با صدور حکمی توسط دکتر جمشید صباغ زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات دکتر محمد حسن بهزادی به عنوان سرپرست جدید اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی این واحد دانشگاهی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، در بخشی از متن این حکم خطاب به دکتر بهزادی آمده است؛ با عنایت به شایستگی، تعهد و تجارب ارزشمند جناب‌عالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات منصوب می شوید. امید است با تلاش مستمر در جهت دستیابی به اهداف سند چشم انداز بیست ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، نقشه جامع علمی کشور و نیز سیاست‌ها و برنامه های کلان دانشگاه موفق باشید.
گفتنی است دکتر جمشید صباغ زاده با اعطای لوح تقدیر، مراتب سپاس و قدردانی خود را از خدمات بسیار شایسته و ارزشمند دکتر مجید قدسی سرپرست پیشین اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ابراز کرد.