برگزاری جلسه پرسش و پاسخ درخصوص آخرین قوانین ومصوبات مربوط به دانشجویان مشمول + شیوه نامه شرکت در این جلسه

۲۵ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۰ کد : ۱۴۲۷۵ اخبار

جلسه پرسش و پاسخ درخصوص آخرین قوانین ومصوبات مربوط به دانشجویان مشمول، دوشنبه  26 مهرماه جاری، ساعت 8:30  به صورت مجازی برگزار می شود.
جهت ورود به این جلسه، لطفا به نکات زیر توجه فرمایید:
1-    لطفا از مرورگر کروم ( در گوشی هوشمند یا در رایانه رو میزی خود) استفاده نمایید.
2-    به نشانی  https://daanaan.daan.ir مراجعه نمایید.
3-    بر روی دکمه ورود کلیک کرده و موبایل خود را وارد نمایید. دکمه دریافت رمز یکبار مصرف را زده و کد 4 رقمی پیامک شده را در سیستم وارد نموده تا به پروفایل کاربری خود وارد شوید. (نکته: در صورتی که قبلا در این سیستم ثبت نام نکرده اید، پیغامی مبنی بر عدم ثبت نام مشاهده می‌نمایید. ثبت نام خود را کامل کرده تا وارد سامانه شوید.)
4-    پس از ورود به سامانه، در قسمت وسط صفحه، در قسمت دسترسی سریع به جلسات، شناسه و گذرواژه ذیل را برای ورود به جلسه وارد نمایید:
دوشنبه   1400/07/26
شناسه کلاس   8396066