عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات موفق به اخذ مدال طلای فستیوال طرح های نوین اختراعات کانادا شد

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۳ کد : ۱۴۴۲۳ اخبار
دکتر انوشه شریفان عضو هیات علمی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، موفق به دریافت مدال طلای ششمین فستیوال طرح های نوین اختراعات کانادا (Ican۲۰۲۱) شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، ششمین فستیوال طرح های نوین اختراعات کانادا (Ican2021) توسط انجمن بین المللی نوآوری و مهارت های پیشرفته دانشگاه تورنتو کانادا در 28 آگوست 2021 برگزار و طرح تحقیقاتی "تولید نانوامولسیون رزماری با تکنیک فاز معکوس" برنده دیپلم افتخار و مدال طلای این دوره از فستیوال طرح های نوین در کانادا شد.
اختراع مذکور به عنوان حاملی برای مواد ضد میکروبی بوده و از آسیب رسیدن به این مواد جلوگیری می کند که کاربرد آن در نانوتکنولوژی و صنایع غذایی است.
همکاران اصلی این طرح دکتر مینا نصیری دانش‌آموخته مهندسی علوم و صنایع غذایی واحد علوم و تحقیقات، دکتر سیدامیرعلی انوار عضو هیات علمی دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی، دکتر حامد اهری عضو هیات علمی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی و دکتر شاپور کاکولکی عضو مدعو این واحد دانشگاهی هستند.