واحد علوم و تحقیقات و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور تفاهم نامه همکاری امضاء کردند

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۴۴۴۵ اخبار
تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با هدف استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فن‌آوری و تولید محصولات دانش محور منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم وتحقیقات، این تفاهم‌نامه همکاری توسط دکتر جمشید صباغ‌زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و دکتر محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی برای ایجاد ارتباط و همکاری در انجام پایان‌نامه‌های دانشجویی با ایجاد بستر برای گسترش همکاری‌ها امضاء شد.
دکتر صباغ‌زاده در حاشیه مراسم امضاء این تفاهم نامه همکاری گفت: گسترش همکاری میان دانشگاه و موسسات تحقیقاتی کشور باعث می‌شود تحقیقات و پژوهش‌های دانشجویی کارآمدتر و مرتبط با مسائل کشور تعریف شود.
وی بر مسئله محور بودن موضوعات پژوهشی در دانشگاه تاکید کرد و افزود: تفاهم نامه‌های همکاری باید  با رویکرد عملیاتی مدیریت شود و محقق شدن آن وابسته به همت نیروی انسانی موجود در مجموعه دانشگاهی در همه سطوح است.
به گفته قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات، تفاهم‌نامه‌های بی هدف مانند پایان‌نامه بی هدف، معیوب است.
براساس این گزارش، از جمله موضوعات مورد توجه در این تفاهم نامه همکاری می توان به بهره‌مندشدن طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل توان فکری، تجربی، پژوهشی، آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه‌ای، ارتباطات بین المللی، مجله‌ای و ...، شناخت نیازهای کشور در زمینه‌های کاری طرفین و سیاست‌های کلی، اولویت‌بندی و اجرائی کردن آنها، بهره‌مند شدن طرفین از دانشجویان، پژوهشگران و نیروهای متخصص موجود، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سمینارها و نشست‌های علمی مشترک ملی، منطقه‌ای و بین المللی اشاره کرد.
همچنین برگزاری جلسات مشترک جهت تدوین سیاست‌های کلی همکاری و بررسی روند اجرائی طرح‌های مشترک، تدوین طرح‌های مشترک تحقیقاتی، آموزشی، درمانی، آزمایشگاهی و تأمین اعتبارمالی و امکانات مورد نیاز از محل طرفین تفاهم نامه‌ها یا سایر منابع مالی ذینفع، بهره‌مندی از امکانات دریایی و کشتی‌های تحقیقاتی موسسه تحقیقات شیلات به منظور انجام تحقیقات مشترک و تعریف پایان‌نامه‌های تحقیقاتی و استفاده از فضاهای طرفین قرارداد برای بازدیدهای دانشجویی از دیگر موضوعات مورد تفاهم در این سند همکاری است.