جشن میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) در دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد

۰۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۸ کد : ۱۷۱۲ اخبار
جشن میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق(ع) با سخنرانی  حجت الاسلام و المسلمین موسوی، شعرخوانی مصطفی مشایخی شاعر وطنزپرداز و حضور گروه موسیقی فرهنگ در دانشکده فنی و مهندسی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، میترا اطهری معاون دانشکده فنی و مهندسی این واحد در مراسم میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق(ع) به حدیثی از رسول اکرم(ص) اشاره کرد که فرموده اند: "دو گروه از امت هستند که اگر اصلاح شوند، امت اصلاح میشود و اگر فاسد شوند، امت فاسد میشود  و آن دو گروه حاکمان وعلما هستند" . این بخش از سخنان پیامبر(ص) شامل حال ما نیز می شود و امید است که بتوانیم با علم خود امتی  مورد قبول بسازیم.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی گفت: در قرآن، زندگی نامه پیامبر (ص) و ائمه(ع)  یک نکته یا به عبارتی دیگر یک کلمه است که بیشتر از باقی می درخشد و  آن عشق است.
وی افزود: مفهوم عشق در تک تک آیات قرآن موج میزند و از دیدگاه قرآن عشق جایگاه ویژه ای دارد. همچنین پیامبر اکرم(ص) بسیار تلاش کرد تا مفهوم عشق واقعی را به ما بیاموزد ولی آن را خوب فرا نگرفته ایم . پس باید بر این مبحث کارعقلانی بیشتری صورت دهیم .
موسوی در پاسخ به این سوال که  آیا این اعتقاد دیرینه که عقل و عشق با هم در تضاد هستند ، درست است ؟ گفت: از دیدگاه قرآن ، عقل و عشق هیچ تضادی با هم ندارند بلکه مکمل یکدیگرند.
وی در پایان افزود: عقل و عشق مانند دو بال یک پرنده هستند که باید هر دو را  دارا بود که  بتوان عالی پرواز کرد  .