آخرین رویدادهای ورزشی مجتمع ورزشی فتح واحد علوم و تحقیقات

۱۵ دی ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۷ کد : ۲۱۷ اخبار
آخرین رویدادهای ورزشی مجتمع ورزشی فتح واحد علوم و تحقیقات
آخرین نتایج  از رویدادهای ورزشی مجتمع ورزشی فتح واحد علوم و تحقیقات در رشته های تنیس روی میز  ، پرتاب بسکتبال بین دانشکده ای برادران ، کاراته  برادران و کشتی در بخش  برادران مشخص شد .
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، در مسابقات تنیس روی میز  12 دی ماه که با حضور شرکت کننده هایی از رشته های مختلف دانشگاهی در مجموعه ورزشی فتح برگزار شد اعظم وکیلی دانشجوی رشته کشاورزی ، مهشاد پازوکی دانشجوی رشته مهندسی پزشکی و سعیده طبیبی راد  دانشجوی رشته تربیت بدنی به ترتیب، مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

همچنین مسابقات کاراته  برادران واحد علوم و تحقیقات 13 دی ماه  با حضور شرکت کننده هایی از رشته های مختلف دانشگاهی در مجموعه ورزشی فتح برگزار شد که نتایج این دوره از مسابقات به شرح ذیل می باشد:
1-    وزن 55-  kg          مقام اول                احمد رضا نجفی    رشته هوا وفضا
2-    وزن 60   kg          مقام اول         حمیدرضا برنامه ای  رشته  مهندسی پزشکی
3-    وزن 67  kg           مقام اول                حسین دومهری     رشته زمین شناسی
4-    وزن 75 kg           مقام اول                حسین نادری         رشته پرتو پزشکی
5-    وزن 84 kg           مقام اول                مصطفی حیدرپور    رشته کامپیوتر
6-    کاتا                    مقام اول                روزبه روشنی          رشته عمران

براساس این گزارش مسابقات کشتی برادران نیز  13 دی ماه با حضور شرکت کننده هایی از رشته های مختلف دانشگاهی برگزار شد که در نهایت شرکت کنندگان به ترتیب، مقام های اول تا سوم را به شرح ذیل کسب کردند:
    نفرات اول تا سوم وزن 65 کیلوگرم                                       نفر برتر 59 کیلو گرم
1-    مظاهر میرزایی(محیط زیست)                              1.جواد بیات(GSIگرایش آب و خاک)
2-    رحیم شریفی فر(کشاورزی)                                           نفر برتر 96 کیلو گرم
3-    رامین سبزی پور(پرتوپزشکی)                                      1.یاسر کرمی(مهندسی نفت)

    نفرات اول تا سوم وزن 85 کیلوگرم                           نفر برتر 120 کیلو گرم
1.نیما سلیمی(مهندسی پزشکی)                                        1.محمد مهیار مراد بیگی(مهندسی نفت)
2.مجتبی رجبی(تغذیه)
3.برنا شایسته(مهندسی شیمی)

همچنین در مسابقات پرتاب بسکتبال بین دانشکده ای در بخش برادران که با حضور شرکت کننده هایی از رشته های مختلف دانشگاهی در مجموعه ورزشی فتح برگزار شد ، سروش جمالی  دانشجوی رشته مهندسی ورزش(دانشکده فنی و مهندسی) ، .مهدیار عرفانیان دانشجوی رشته مهندسی پزشکی(مهندسی پزشکی) و  یاشار محمدپور دانشجوی رشته مهندسی ورزش(دانشکده فنی و مهندسی) به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

همچنین مسابقات تنیس روی میز برادران با حضور شرکت کننده هایی از رشته های مختلف دانشگاهی در مجموعه ورزشی فتح برگزار شد و شرکت کنندگان به صورت حذفی با هم به رقابت پرداختند.
در نهایت شرکت کنندگان به ترتیب، مقام های اول تا سوم را به شرح ذیل کسب نمودند.
1-    میکاییل جدیدی زرگر                 رشته  مهندسی صنایع غذایی
2-    شهرام خانزاده                           رشته مدیریت ورزشی