گزارش عملکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات در ماه مبارک رمضان ارائه شد

۱۰ شهریور ۱۳۹۴ | ۲۰:۰۱ کد : ۲۴۷۶ اخبار

معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات گزارش فعالیت های انجام گرفته توسط این معاونت در ایام ماه مبارک رمضان را به تفکیک ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، معاونت فرهنگی و اجتماعی این واحد دانشگاهی در طول ماه رمضان ضمن فضاسازی دانشگاه با تبلیغات این ماه و برگزاری مراسم وداع با ماه مبارک شعبان و استقبال از ماه رمضان، اقدام به برپایی مراسم های متنوع در سطح واحد کرد.

برگزاری سلسله نشست های معرفتی عرش در قرآن و طرح ختم روزانه قرآن کریم در دانشکده فیزیک، سلسله نشست های سبک زندگی قرآنی در مسجد امام علی(ع) و نمازخانه ساختمان ابن سینا، سلسله جلسات تفسیر قرآن کریم و محفل انس با قرآن کریم در دانشکده های زبان و ادبیات و مهندسی پزشکی بخشی از اقدامات این معاونت را تشکیل می دهند.

براساس این گزارش، از دیگر فعالیت های معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات می توان به برپایی سلسله نشست های قرآنی با موضوع قصص قرآنی، پرسمان دانشجویی( پاسخگویی به سوالات شرعی)، برگزاری مسابقات جدول قرآنی و کلام وحی ویژه احکام روزه و تهیه و تدوین لوح فشرده ماه خدا اشاره کرد.

برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت وفات حضرت خدیجه، جشن میلاد امام حسن مجتبی، افطاری کارکنان و اساتید و شب های قدر در مسجد امام علی(ع)، محفل نور و قرائت قرآن کریم با حضور قاری مصری بخش دیگر از برنامه های این معاونت در ماه رمضان محسوب می شوند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات در ماه مبارک رمضان اقدام به برگزاری مراسم بزرگداشت هفتاد و یار امام (ره)، کارگاه ضمن خدمت تفسیر سوره حدید ویژه کارکنان، گزارش برنامه های ماه مبارک رمضان در مرکز پیامبر اعظم، جزءخوانی و آموزش قرائت قرآن کریم و در نهایت مراسم معنوی وداع با این ماه مبارک کرده است.