گزارش عملکرد سه ماهه اول معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات ارائه شد

۱۵ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۴۸۳ اخبار
گزارش عملکرد سه ماهه اول معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات ارائه شد
معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات گزارش عملکرد سه ماهه اول در بهار سال  1394 خود را ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، گزارش اهم اقدامات این معاونت در قالب پنج بخش دین و اخلاق، امام، انقلاب اسلامی و رهبری، فرهنگ، کانون ها و باشگاه های واقعی و مجازی و سیاحت و تفریحات تهیه و ارائه شده است.
معاونت فرهنگی و اجتماعی این واحد دانشگاهی در سه ماهه نخست سال 1394 اقدام به برگزاری مراسم های یادبود شهید هادی جعفری، جشن میلاد حضرت فاطمه(س)، گرامی داشت روز زن و تجلیل از بانوان برگزیده، جشن مبعث به روایت تصویر در دانشکده علوم پایه و مراسم عبادی اعتکاف کرده است.
برپایی جشن روز پدر در دانشکده های فیزیک پلاسما، ابن سینا و مدیریت و اقتصاد، میلاد حضرت ابوالفضل(ع) و گرامی داشت روز جانباز، نیمه شعبان در دانشکده های مدیریت و اقتصاد و ابن سینا و نیز مراسم وداع با ماه شعبان و استقبال از ماه مبارک رمضان بخش دیگری از فعالیت های این معاونت را تشکیل می دهند.
از دیگر اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی این واحد می توان به برپایی دیدار نوروزی کارکنان، اساتید و دانشجویان با ریاست واحد بر سر گلزار شهدای گمنام واحد، شمیم ایثار، اولین دوره مسابقه سراسری وصیت نامه امام خمینی، تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی، جشن اعیاد شعبانیه و آزادسازی خرمشهر در دانشکده های مدیریت و اقتصاد و فیزیک پلاسما اشاره کرد.
براساس این گزارش، این معاونت در سه ماهه نخست سال جاری اقدام به برگزاری مراسم گرامیداشت روز استاد، جشنواره فرهنگی استان ها، تغذیه سالم، ازدواج دانشجویی، نشست دانشجویی چرا از کتاب و کتابخوانی د ور افتاده ایم؟،کرسی های آزاد اندیشی انسان شناسی در مدیریت منابع انسانی و پولشویی و آثار اقتصادی احتماعی و فرهنگی کرده است.
دیگر فعالیت های معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات شامل برگزاری چهارمین کارگاه تخصصی نشریات دانشجویی، بازدید از کتابخانه ملی اردوی کاشان، بازدید از کتابخانه دایره المعارف تهران و اردوی یک روزه سیاحتی زیارتی قم جمکران بوده است.