عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات استاد نمونه کشوری شد

۱۶ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۸ کد : ۲۴۸۶ اخبار
عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات استاد نمونه کشوری شد
در آیین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه ها ،مراکز علمی و پژوهشی کشور از دکتر محمود قرآن نویس، عضو هیات علمی فیزیک پلاسما دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، در این مراسم که با حضور دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، دکتر محمود قرآن نویس، عضو هیات علمی فیزیک پلاسما واحد علوم و تحقیقات به عنوان یکی از اساتید برتر آموزش عالی کشور معرفی شد.
بر اساس این گزارش در این مراسم که با حضور مسئولان وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دانشگاه آزاداسلامی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در دانشکده مدیریت دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد، 12 عضو هیات علمی نمونه کشوری در سال 94 معرفی و تقدیر شدند .