توسط معاونت فرهنگی : جشن سالگرد ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد

۲۸ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۰۵ کد : ۲۴۹۲ اخبار

رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی این واحد دانشگاهی:

ارزشمندترین ارکان جهان خلقت، ایمان و خانواده هستند

دکتر فریبرز باقری در مراسم جشن سالگرد ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) که  در واحد علوم و تحقیقات به همت دفتر فرهنگ ساختمان ابن سینا برگزار شد با اشاره به تجربیات خود در امر درمان در حوزه روانشناسی و ازدواج در داخل و خارج از کشور، گفت: در سراسر جهان، کانون خانواده از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی این واحد اظهار داشت : استقلال، امنیت و رشد انگیزه های اصلی ازدواج را تشکیل می دهند.

وی استقلال را امری حیاتی و همراه با شکل گیری هر نظام جدید دانست و گفت: امنیت حاصل اعتماد و شناخت متقابل و رشد دستیابی به بینش نسبت به ضعف ها و تحول در عادات است.

دکتر باقری گذشت ناشی از عشق را نشانه رشد افراد دانست و تصریح کرد: توکل تکیه کردن به قواعد الهی در عین صبر و تلاش است.

وی بر اقدام فعالانه و تصمیم گیری قاطعانه در ازدواج تاکید کرد و افزود: باورها ،ارزش ها و نوع نگاه افراد به زندکی، آینده و خوشبختی از مولفه هایی هستند که باید برای ازدواج مد نظر قرار گیرند.

دکتر باقری با بیان اینکه حفاظت در روابط پیش از ازدواج مختص زنان نیست، ادامه داد : افعال افراد به الگوهایی تثبیت شده در ذهن آنان بدل می شود که وفاداری، کنترل خشم و ... را در آینده فرد رقم می زنند.

رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد : استقلال روانی یعنی قطع وابستگی کامل به خانواده ها علی رغم حفظ حرمت ها، از شروط لازم ازدواج است.

وی آمدن نسل های مختلف را تغییر سنت های نامناسب ارزیابی کرد و گفت: انسان ها حریم روابط خود را براساس میزان شناخت و نزدیکی با دیگران تعیین می کنند.

دکتر باقری اظهار داشت : حفظ مرزها،حرمت ها و تعادل در محبت، هواب، کار، تفریح و... امری ضروری در روند تشکیل خانواده است و براین اساس جاه طلبی مالی و تحصیلی پس از ازدواج بی معنا است.

لازمه به ذکر است، در حاشیه این مراسم مسابقه ویژه اساتید و دانشجویانی که به تازگی ازدواج کرده اند و نیز اجرای موسیقی سنتی توسط دانشجویان واحد علوم و تحقیقات برگزار و جوایز مسابقات ویژه میلاد امام رضا (ع ) به برندگان آن اهدا شد.