دکتر علی عباسپور در جمع امرای نیروی زمینی ارتش : واحد علوم و تحقیقات آمادگی کامل برای همکاری های علمی و تحقیقاتی با نیروهای مسلح را دارد

۲۹ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۹ کد : ۲۵۲۱ اخبار

دکتر عباسپور در آئین گرامی داشت هفته دفاع مقدس که با حضور امرای نیروی زمینی ارتش در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد به ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بخصوص این واحد اشاره کرد و گفت: واحد علوم و تحقیقات آمادگی کامل برای همکاری های علمی و تحقیقاتی با ارتش و نیروهای مسلح دارد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات دکتر علی عباسپور رئیس این واحد دانشگاهی در آئین گرامی داشت هفته دفاع مقدس گفت: از آنجایی که بیش از 70 درصد از دانشجویان واحد علوم و تحقیقات را دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند می توان در غالب پروژه ها و پایان نامه های ارشد و دکتری همکاری گسترده ای با مراکز و بخش های نظامی کشور نیز داشته باشیم.

وی گفت: پاسداشت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران دفاع مقدس که با نثار جان خود موجبات سرافرازی و اقتدار ایران اسلامی را فراهم کردند وظیفه ای بر دوش تمامی مسئولان و مردم ایران است.

دکتر عباسپور گفت : پیروزی ما در جنگ تحمیلی هشت ساله در مقابل تهاجم عراق با لشکری تا دندان مسلح که تحت حمایت کامل ابرقدرتهای شرق و غرب و کشورهای منطقه بود ثمره رشادت و ایثارگری رزمندگان اسلام در ارتش، سپاه و بسیج مردمی است.

رئیس واحد علوم و تحقیقات افزود: آگاهی و بیداری، رصد رخدادهای منطقه و شناسایی ترفندهای دشمنان ایران اسلامی از سوی رزمندگان این مرز و بوم است که تاکنون توانسته کوچکترین اقدامات آنها را خنثی کند.اگر این بیداری و آگاهی نبود شاید کشور ما نیز همانند دیگر کشورهای منطقه محل تاخت و تاز گروه های تندرویی همچون داعش قرار می گرفت.

دکتر عباسپور با اشاره به پاسداری رزمندگان و ایثارگران از ایران اسلامی ، تصریح کرد: شهید جعفری دانشجوی واحد علوم و تحقیقات و شهید مدافع حرم یکی از ایثارگرانی است که به وظیفه الهی خود مبادرت ورزید و شهد شیرین شهادت را نوشید که این باعث افتخار واحد علوم و تحقیقات است.

وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف اصلی ما انتقال فرهنگ ایثارگری و رشادتهای رزمندگان ایران اسلامی به نسل هایی است که این فرهنگ را تنها در کتابها یا به صورت روایات می خوانند و می شنوند، تصریح کرد: جا دارد از مسئولین برگزاری این نمایشگاه و بخصوص نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران تشکر ویژه ای داشته باشم که با ایجاد چنین فضایی در واحد علوم و تحقیقات که پذیرای تعداد بیشماری از جوانان است، آنها را با روحیه شهادت طلبی و ایثارگری نسلهای گذشته کشور آشنا می سازند.

رئیس واحد علوم و تحقیقات با اشاره به عوامل دخیل در پیروزی و مقاومت مردم در هشت سال دفاع مقدس افزود: در رأس این عوامل ایمان و توکل به خداوند است که خود موجب ایجاد روحیه شهادت طلبی و ایثارگری شد و ما باید بتوانیم این روحیه را حفظ کرده و به نسل های دیگر انتقال دهیم.

وی عامل دوم را جوشش مردمی دانست و بیان داشت: وحدت بین مردم ، ارتش و سپاه بود که دشمن را به زانو درآورد. ارتش و سپاه از ملت هستند . عامل سوم صبرو استقامت بی نظیر مردم بود و معتقدم که موفقیت ما در دفاع از این مرز بوم در هشت سال دفاع مقدس برپایه همین صبر و استقامت مردم بوده است.

دکتر عباسپور نقش رهبری را یکی دیگر از عوامل تأثیر گذار در پیروزی در جنگ تحمیلی دانست و افزود: رهنمودهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس از جمله عواملی موثر پیروزی ملت ایران است.

وی ادامه داد: امروزه نیز رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و سربلندی این نظام نقش مهمی را ایفا می کند که نمونه بارز آن در مذاکرات هسته ای مشهود است. تعیین خطوط قرمز از سوی ایشان به دولتهای طرف مذاکره تفهیم کرد که ایران اسلامی از خواسته های برحق خود هرگز دست نخواهد کشید.