واحد علوم و تحقیقات با انجمن مهندسی گاز ایران تفاهم نامه همکاری امضا کرد

۳۱ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۱:۱۴ کد : ۲۵۳۳ اخبار
واحد علوم و تحقیقات با انجمن مهندسی گاز ایران تفاهم نامه همکاری امضا کرد

تدوین استانداردهای پژوهش محور ملی و بین المللی با همکاری واحد علوم و تحقیقات و انجمن مهندسی گاز ایران

دانشکده نفت و گاز واحد علوم و تحقیقات و  انجمن مهندسی گاز ایران به منظور استفاده بهینه از ظرفیت های علمی و پژوهشی در جهت گسترش توان ملی در حل مشکلات و معضلات علمی و تحقیقاتی و نیل به خوداتکایی ملی ، تفاهم نامه همکاری امضا کردند .

به گزارش روابط عمومی واحد علوم وتحقیقات، ایجاد و توسعه همکاری های مشترک، تبادل اطلاعات، تجربیات و توانایی های علمی و ارائه خدمات پژوهشی، مشاوره ای و آموزشی و... بخش از اهداف این تفاهم نامه را تشکیل می دهند.

از دیگر موارد مد نظر در این تفاهم نامه می توان به ارتقا سطح دانش فنی و دستیابی به فناوری نوین در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، همکاری در تدوین استانداردهای پژوهش محور ملی و بین المللی و برگزاری سمینارها، کنگره ها، دوره های تخصصی و کارگاه های آموزشی ملی، منطقه ای و بین المللی در ارتباط با فناوری های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی اشاره کرد.

ارائه خدمات آزمایشگاهی در زمینه تجارت، آموزش، پژوهش، تدوین و تألیف کتاب، مقاله، نشریات تخصصی و عمومی و طرح های تیپ آموزش فرایند تولید و فرمولاسیون های مختلف، برگزاری دوره ها و کارگاه های کوتاه

مدت به منظور ارتقا توان علمی کارشناسان و محققان در صنایع گاز، نفت و پتروشیمی و اجرای طرح های پژوهشی برون دانشگاهی دیگر اهداف موردتوجه در این تفاهم نامه هستند.

براساس این گزارش، طرفین در بررسی میزان نیاز به فن آوری های نوین و برنامه ریزی جهت نیاز به موارد اولویت دار انجام امور مطالعاتی، امکان سنجی کاربرد فناوری های نوین در کارخانجات تولیدی تاسیسات و سیستم های انرژی بر و برگزاری بازدیدهای علمی برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده نفت و گاز با یکدیگر همکاری می کنند.

ارائه پیشنهاد سوژه های پایان نامه ای در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، همچنین ارائه مشورت های علمی و فنی در مراحل تحقیقات و تکمیل پایان نامه ها توسط انجمن مهندسی گاز ایران، ارائه خدمات در زمینه خرید، طراحی، ساخت و نصب تجهیزات آزمایشگاه های مربوطه و برگزاری نمایشگاه های مشترک در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی از دیگر مفاد این همکاری محسوب می شوند.