عضو جامعه المصطفی ژوهانسبورگ در واحد علوم و تحقیقات: رفتار و سیره رسول اکرم(ص) بر مبنای تعادل و عقلانیت بود

۰۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۸:۲۹ کد : ۲۶۱ اخبار
حجت الاسلام والمسلمین حسینی، شاخص ترین وجهه شخصیت پیامبر اسلام (ص) را تعادل و عقلانیت عنوان کرد و افزود: پیامبر به واسطه پیروی از عقل حنیف بود و شایستگی مبعوث شدن به مقام رسالت را به دست آورد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقبقات، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالله حسینی، عضو جامعه المصطفی ژوهانسبورگ، در مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) ضمن تبریک این میلاد،  عقل انسان را پیامبر درونی بشریت دانست و اظهار داشت: باید مدیریت جوامع به عقلا سپرده شود زیراکه پیروی از عقل موجب نزدیکی انسان به پروردگار می شود.
وی با اشاره به سابقه مطالعاتی خود بر روی بیش از  20 فرقه و آیین دینی زنده در جهان، تاکید کرد: دین مبین اسلام متعادل و عقل مدار ترین دین در بین عموم ادیان است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با تاکید بر لزوم توجه به جنبه عقلی در تمامی شئونات زندگی جوامع بشری، تصریح کرد: باید فارغ از وقایع جامعه بشری در مفاهیم دینی دقت، مطالعه و پرسش شود.
وی با بیان اینکه تقیلد در اصول دین جایز نیست، ادامه داد: تعادل یعنی هر چیز در جهان فرمولی دارد، خداوند همه چیز را عادلانه و بر اساس تعادل آفریده است پس باید تعادل در تمامی مزامین زندگی فردی و اجتماعی لحاظ شود.
موسی الرضا طالبی رئیس اداره مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی واحد علوم و تحقیقات، ضمن تبریک به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)، گفت:  شخصیت پیامبر بعد از رحلت مورد هجوم کسانی قرار گرفت که مایل به کتمان حقیقت بودند.
لازم به ذکر است، در حاشیه این مراسم اسماعیل امینی و زریان از شاعران مطرح کشور و گروه سنتی موسیقی به اجرای برنامه پرداختند و در ادامه از دست اندرکاران تئاتر کوفیان تقدیر به عمل آمد.