دکتر جاسبی خبر داد: شهریه دانشجویان فعلی دانشگاه افزایش نمی‌یابد

۰۷ تیر ۱۳۹۰ | ۰۹:۱۳ کد : ۲۸۴ اخبار
شهریه دانشجویان فعلی دانشگاه افزایش نمی‌یابد  // بخشنامه افزایش حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه در سال90 ابلاغ شد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه در سال90 خبر داد و بر افزایش صرفه‌جویی، خلق منابع درآمدی جدید، تقویت سیستم مکانیزاسیون و تکریم ارباب رجوع تأکید کرد

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات دکتر عبدالله جاسبی در جمع نمازگزارن سازمان مرکزی دانشگاه ضمن تسلیت شهادت امام موسی کاظم (ع) و تبریک بعثت حضرت ختمی مرتبت پیامبر اکرم(ص) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 7 تیرماه، گفت: بخشنامه افزایش حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در سال 90 ابلاغ شده است و به علت هدفمندی یارانه‌ها و افزایش هزینه‌های ناشی از تورم باید هزینه‌ها را کاهش داده و نهایت صرفه‌جویی را داشته باشیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: برای دانشجویان موجود امسال افزایش شهریه نداریم و ما نمی‌خواهیم فشار ناشی از افزایش هزینه‌ها را از محل افزایش شهریه‌ها تأمین کنیم و نباید افزایش فشار به دانشجویان و مردم منتقل شود.

دکتر جاسبی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در سال جهاد اقتصادی باید پیشگام سایر دستگاه‌ها و نهادها در این عرصه باشد.

وی با گرامیداشت حادثه 7 تیر ماه، گفت: مظلومیت و حقانیت شهید بهشتی برای جوانان و نسل‌های آینده باید تبیین شود.

دکتر جاسبی افزود: حادثه هفتم تیر و شهادت دکتر بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب، با وجود تلخکامی، با امداد الهی و هوشیاری حضرت امام خمینی(ره)، مسئولان و مردم پایه‌های نظام انقلاب اسلامی را مستحکم کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه حادثه دلخراش هفتم تیر پرده از چهره نفاق پنهان ضد انقلاب برداشت، خاطرنشان کرد: جریان نفاق آشکار به سرکردگی رجوی و جریان نفاق مخفی به سرکردگی بنی صدر به تخریب آشکار و پنهان انقلاب می پرداختند.

دکتر جاسبی افزود: تا قبل از حادثه هفتم تیر مخالفان انقلاب تلاش گسترده‌ای را برای مخدوش کردن چهره شهید بهشتی و یارانش صورت داده بودند که شهادت آنان، تمام نقشه‌ها را برملا کرد و وحدت، اتحاد و انسجام نیروهای انقلابی را در پی داشت.

رییس دانشگاه آزاد، گفت: شهادت دکتر بهشتی و تعدادی از چهره‌های خدوم انقلاب، وزرای کابینه و نمایندگان مجلس باعث جوشش مردمی و انقلابی دوباره علیه منافقین شد و ابرهای فضای غبارآلود را مرتفع نمود و بار دیگر وفاداران به نظام و امام خمینی(ره) را متحد کرد و تاثیر ژرف و عمیقی در پیشبرد اهداف انقلاب در آن مقطع حساس داشت.

وی در خاتمه از عید سعید مبعث به عنوان جشن بزرگ هدایت و رستگاری و دینداری یادکرد و افزود: بعثت پیامبر اکرم ( ص) مبدأ و منشاء تحولات بسیار عظیم بوده است و پیامبر اعظم (ص) به عنوان خاتم پیامبران و کامل ترین انسان، قران کریم را به عنوان چکیده کتب آسمانی و کامل ترین برنامه سعادت بشریت به ارمغان آورده است.