رئیس واحد علوم و تحقیقات در مراسم پاسداشت روز بصیرت: 9 دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است

۰۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۷:۲۱ کد : ۳۰۳ اخبار
دکتر عباسپور با تاکید بر لزوم حرکت در راستای بصیرت در کشور، گفت: در سایه بصیرت و حفظ اتحاد و  یکپارچگی می توان توطئه های دشمنان را خنثی کرد.
به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر علی عباسپور ، در مراسم گرامی داشت 9دی با عنوان "میثاق با ولایت " در این واحد، روز بصیرت را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب ارزیابی کرد و افزود: ایران اسلامی از نخستین روزهای تأسیس خود تاکنون روزهای درخشان بسیاری را پشت سر گذاشته ومردانه در برابر اقدامات دشمنان برای ریشه کن کردن انقلاب ایستاده است.
وی فضل الهی، برکت وجود امام راحل(ره) ، تدابیر مقام معظم رهبری و همت ملت ایران را علل حفظ انقلاب عنوان کرد و اظهار داشت: روزهای این چنینی زمان پایداری و مقاومت است تا توطئه هایی نظیر فتنه های سال های 1378و1388  خاموش شوند.
دکتر عباسپور سر دادن شعارهایی همچون" نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران" در سال 1388را انحرافی خواند و ادامه داد: امروز شاهدیم ایران اسلامی در عین دفاع از ملل مظلوم جهان، در زمینه داخلی نیز با امن نگاه داشتن مرزها و فضای داخلی کشور به مقابله با تفکر گروه های تکفیری و تروریستی نظیر داعش هم می پردازد .
وی حماسه 9 دی را روز آگاهی نسبت به ماهیت حرکات توطئه گران ارزیابی کرد و اظهار داشت: احزاب و گروه های کشور علی رغم وجود بحث ها و اختلاف نظر ها، در اعتقاد به اصل نظام و حفظ و حراست از کشور باید متحد باشند .
دکتر عباسپور  بر تلاش برای انتشار اسلام ناب محمدی (ص) در سراسر جهان و نیز پیشرفت کشور تاکید کرد و گفت: مدافعان حرم از جمله شهید واحد علوم و تحقیقات، برای حفظ دین مبین اسلام، دفع خطر و برقراری امنیت جمهوری اسلامی ایران تا پای جان ایستاده اند.
حماسه 9 دی ، روز خروش  ملت غیور ایران اسلامی است
دکتر کرم اله دانشفرد معاون دانشجویی و فرهنگی واحد علوم و تحقیقات نیز در این مراسم 9 دی را روز بسیج شدن ملت غیور ایران اسلامی دانست و گفت: بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویی و نیز عموم کانون ها و تشکلات دانشجویی باید با حضور پرشور در این روز در پاسداشت این رو باشکوه  سهیم باشند.
وی ، افزود: پیامبر اسلام با محبت و عطوفت به گسترش دین اسلام پرداخت و موجب ترویج آن در سراسر جهان شد.
معاون دانشجویی و فرهنگی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به حرکت های مدعیان دروغین برای تخریب چهره اسلام به واسطه خشونت در عربستان سعودی و سایر مناطق جهان،  ابراز امیدواری کرد: مسلمانان جهان باید در نشان دادن چهره نورانی و سراسر مهربانی دین مبین اسلام بکوشند.
دکتر دانشفرد نهم دی را روز خروش ملت ایران برای دفاع از مام میهن خواند و ادامه داد: فلسفه به کار بردن عبارت "مام وطن" احترام به کشور و حفظ و حراست از آن تا پای جان همچون مادر است.
وی از خروج برخی از سران و فعالان حزبی از کشور و اقدامات تخریبی برخی از آنان در آن سوی مرزها ابراز تاسف کرد و اظهار داشت: دلسوزان ایران اسلامی با صبر، فداکاری و عطوفت در فضای مهربانی و رقابت سالم باید در داخل کشور در مسیر پیشرفت و پیروزی بیش از پیش گام بردارند.
دکتر دانشفرد بر تعامل تفکرات و جریان های مختلف سیاسی کشور تاکید کرد وافزود: ملت غیور ایران آماده انتقال پیام سرافرازی و پیروزی کشور و دستیابی آن به قلل افتخار است.
وی به تعبیر مقام معظم رهبری درباره بسیجی بودن هر فردی که در راه سرافرازی کشور گام بر می دارد، اشاره و تصریح کرد: ایران اسلامی به واسطه رهبری اندیشمندانه و هوشمندی ملت، در منطقه ای پر از آشوب و بلوا، در امنیت کامل در مسیر پیشرفت قرار دارد.
دکتر دانشفرد لزوم حفظ وحدت را ضروری دانست و گفت: همه اقشار جامعه باید با انجام وظایف خود به بهترین نحو، در چرخیدن چرخ های ایران اسلامی کوشا باشند.