دکتر خسرو جردی خبر داد:رشد بیش از 300 درصدی مقالاتISI  باشگاه پژوهشگران جوان واحد علوم و تحقیقات نسبت به 2 سال گذشته

۲۰ تیر ۱۳۹۰ | ۰۷:۴۸ کد : ۳۰۹ اخبار
باشگاه پژوهشگران جوان واحد درسه ماهه اول سال 1390 در خصوص مقالاتISI ...

باشگاه پژوهشگران جوان واحد علوم و تحقیقات تهران دانشگاه آزاد اسلامی درسه ماهه اول سال 1390 در خصوص مقالاتISI  نسبت به سال 1388 رشد بیش از 300 درصدی و نسبت به سال 1389 رشد 60 درصدی داشته است . این باشگاه همچنین درزمینه مقالات  ISC وعلمی پژوهشی نسبت به سال 1388 رشد 2/2 برابری و نسبت به سال 1389 رشد 3/7 برابری داشته است .

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات دکتر امیر خسروجردی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان این واحد گفت : باشگاه پژوهشگران جوان با دستاوردهای خود توانسته است متمایز از سایر باشگاههای کشور از لحاظ کیفیت شود. این باشگاه با جذب برترین ها از دانشگاههای داخلی و گاه دانشگاهی خارج کشور ، جذب نخبگان و حمایت از آنها را خط مشی خود قرار داده است.

وی با بیان این مطلب که باشگاه پژوهشگران واحد به مهمترین مرکز و مرجع برای کشف و معرفی جوانان نخبه تبدیل شده است ادامه داد: تسهیلات متنوع باشگاه همچون تشویقی مقالات ISI ، ISC و علمی ترویجی، تخفیف شهریه، شرکت در کنگره های بین المللی خارج از کشور و نیز همایش های داخلی، تسهیلات چاپ کتاب، حمایت از پایان نامه ها، تشویقی کتب چاپ شده در سایر انتشارات ، بن کتاب، حمایت از اختراعات و تعریف پروژه های پژوهشی و امکان تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر و غیره سبب گشته تا دانشجویان و فارغ التحصیلان زبده و ممتاز جذب و مورد حمایت قرار گیرند بطوریکه این اعضاء در آینده در جذب اعضای هیات علمی و سایر ارگان های علمی، می توانند بهترین گزینه باشند و از این نظر باشگاه پژوهشگران جوان واحد اکنون می تواند بعنوان بانک اطلاعاتی از نخبگان بوده که مورد مرجع ارگانهای علمی جهت جذب باشد.

وی تصریح کرد: اعطاء تسهیلات تنها هدف این باشگاه نبوده بلکه با ارائه سخنرانی ها، کارگاه ها، سمینارها، اردوها و غیره سعی در بهبود و ارتقاء سطح پژوهشی در این اعضا شده تا شرایط بهتری را برای فعالیت های تحقیقاتی آن ها در آینده مهیا شود.

دکتر خسرو جردی با بیان این مطلب که در سه ماهه اول سال 1390 باشگاه واحد موفق به تشویق چاپ 44 عنوان مقاله ISI، ISC، علمی و پژوهشی، 14 کنفرانس بین المللی، 12 کنفرانس ملی با نام باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات تهران شده است افزود: این تولیدات علمی تنها در سه ماه اول سال 1390 از سوی دانشجویان ارائه شده است که از تولیدات علمی بسیاری از واحد های دیگر در طول یکسال فراتر رفته است . امید است در طی سال 1390 این تعداد مقالات به 4 برابر افزایش یابد.

وی خاطر نشان کرد : نمودار عملکرد سه ماهه اول سال 1390 نسبت به سالهای پیش، نشان دهنده ارتقاء سطح علمی – پژوهشی باشگاه واحد است. لازم به ذکر است درسه ماهه اول سال 1390 در خصوص مقالاتISI  نسبت به سال 1388 رشد بیش از 300 درصدی و نسبت به سال 1389 رشد 60 درصدی را داشته ایم . این باشگاه همچنین در زمینه مقالات  ISC وعلمی پژوهشی نسبت به سال 1388 رشد 2/2 برابری و نسبت به سال 1389 رشد 3/7 برابری داشته است .

به گفته دکتر خسروجردی براساس تحلیل رفتاری در باشگاه پیش بینی می شود تا پایان سال 1390 تعداد کل مقالات ISI ،ISC  وعلمی پژوهشی باشگاه پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات به بیش از150 مقاله برسد . همچنین بر اساس این پیش بینی تعداد مقالات کنفرانس بین المللی وداخلی که درحال حاظر 26 مقاله است به 35 مورد افزایش می یابد.

وی با بیان این مطلب که باشگاه پژوهشگران واحد هم اکنون دارای 4 طرح اتمام یافته، 20 طرح جاری یا آماده قرارداد، 11 طرح در دست داوری و 6 طرح در دست بررسی اولیه و جمعا دارای 41 طرح است ادامه داد:  با توجه به 234 عضو این باشگاه ، انتظار می رود به ازاء هر عضو حداقل یک تولید علمی و پژوهشی درجه اول تا آخر سال 1390 برنامه ریزی شود. در این راستا اعضای باشگاه برای ابقاء عضویت خود بایستی تولید فعالیت های علمی و پژوهشی داشته باشند که می تواند به عنوان یک سیاست علمی در جهت افزایش سطح ارتقاء دانشجویان و اعضاء موثر باشد. همچنین گروه رباتیک باشگاه با جذب آقایان حامد ابقائی نیا، فرید نظری، قاسم ذوالفقاری، امین رستگار و خانم سمیه صدقی بلوک آبادی به عنوان نفرات برتر مسابقات رباتیک خوارزمی راه اندازی و در این راستا اعضاء گروه رباتیک باشگاه جهت شرکت در مسابقات در حال آماده سازی است .

دکتر خسروجردی در رابطه با مهمترین دستاوردهای علمی اعضای این باشگاه گفت: کسب عنوان برترین زن مخترع جهان در سال 2009 توسط فرشته علیزاده، کسب مدال طلا و نقره در مسابقات ژنو سوئیس، نورنبرگ آلمان، جنیوس مجارستان در سال 2010 توسط ایمان بوالحسنی و سولماز صدر جهانی، مدال طلای مسابقات اختراعات مالزی در سال 2010 توسط حامد صالح برمی، مدال نقره اختراعات ژنو سوئیس در سال 2011 و کتاب قابل تقدیر در هفدهمین دوره کتاب سال دانشجویی و کتاب برتر وزارت ارشاد در سال جاری توسط آقایان حامد اهری و سید امیرعلی انوار، کسب مقام دوم جشنواره خوارزمی در سال 1389 توسط علی آقاجانی، کسب یکی از ایده های برتر از میان بیش از 1500 طرح و ایده از کل کشور توسط علی اکبر علیدوست قادیکلائی، کسب مقام برتر در المپیاد پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی توسط عباس دفتری بشلی ، حامد اهری و احمد سالار الهی تنها گوشه ای از افتخارات اعضای باشگاه واحد است.