دکتر شفیع آبادی مدیر گروه مشاوره واحد علوم و تحقیقات عنوان کرد : دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه ایران نقش انکار ناپذیری دارد

۰۶ مهر ۱۳۹۰ | ۱۲:۴۱ کد : ۴۰۲ اخبار

مدیر گروه مشاوره دانشکده علوم انسانی و اجتماعی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در آیین استقبال از دانشجویان ورودی جدید گفت : دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه ایران نقش انکار ناپذیری دارد و تمام سعی خود را به کار بسته تا بتواند نیروی انسانی کار آمدی را تربیت کند.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات دکتر مجید اکبری رئیس دانشکده الهیات و فلسفه در مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی تلاش دارد به مسائل و مشکلات دانشجویان رسیدگی کند تا دانشجویان بتوانند در محیطی آرام به علم آموزی بپردازند.

وی افزود: دانشجویان در دانشکده الهیات و فلسفه از اساتید نخبه برای آموزش بهره خواهند گرفت و از  آنجایی که رشته های مربوط به این شاخه مرتبط با فرهنگ جامعه است دانشجویان باید درک بالایی از محیط پیرامون خود داشته باشند.

دکتر مجید توسلی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی نیز گفت: جامعه ای سعادتمند است که قدر دانشگاه، دانشجویان و گذشتگان خود را بداند زیرا توسعه و پیشرفت جامعه در گرو فعالیت آنهاست.

دکتر غلامرضا معمار زاده معاون دانشکده مدیریت واقتصاد  نیز در این مراسم گفت: دانشکده مدیریت و اقتصاد حدود 24 رشته مدیریتی در مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری دارد . این دانشکده در حال حاضر 3400 دانشجو دارد که ازاین میان  400 نفر آنها در مقطع کارشناسی، 2400 نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد و 600 نفر آنها در مقطع دکتری در حال تحصیل هستند .

دکتر عبدالله شفیع آبادی مدیر گروه مشاوره دانشکده علوم انسانی و اجتماعی  نیز در این مراسم  گفت: عوامل  نیری انسانی، سرمایه، منابع زیر زمینی و مدیریت در رشد و شکوفایی کشور نقش اساسی دارند.دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه ایران نقش انکار ناپذیری دارد و تمام سعی خود را به کار بسته تا بتواند نیروی انسانی کار آمدی را تربیت کند.

وی ادامه داد: در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی  دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می توانند به صورت پیوسته در بسیاری از رشته ها تا مقطع دکتری ادامه تحصیل دهند.

دکتر سید مسعود سلامی معاون دانشکده زبان و ادبیات گفت: دانشکده زبان و ادبیات نزدیک به 1534 دانشجوی فارغ التتحصیل دارد که 84 نفر آنها در مقطع کارشناسی، 1050 نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد و 400 نفر آنها در مقطع دکتری تحصیل کرده اند.

وی ادامه داد: در این دانشکده 10 استاد تمام، 3 دانشیار، 12 استادیار و 3 مربی مشغول به فعالیت هستند. دانشکده زبان و ادبیات از نظر حضور استاد تمام در بین واحدهای علوم و تحقیقات رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

دکتر سلامی افزود: تعداد  کل دانشجویان ورودی در این دانشکده در طی 1 سال نزدیک به 1500 نفر بوده است که  در حال حاضر 503 نفر آنها در مقطع کارشناسی، 675 نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد و 320 نفر آنها در مقطع دکتری ادامه تحصیل می دهند.

به گفته وی دانشجویان دانشکده زبان و ادبیات عمدتا در سطح تحصیلات تکمیلی هستند به استثنای رشته زبان فرانسه که در 2 گرایش زبان و ادبیات و مترجمی در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرد.

دکتر سید جمال الدین طبیبی مدیر گروه مدیریت بهداشت و درمان نیز در این مراسم گفت: دانشگاه آزاد یک پدیده کاملا استثنایی بوده و مدیریت منسجم این دانشگاه توانسته است تحولات عمیقی را در کشور ایجاد کند.

وی با بیان این مطلب که سرمایه، نیروی انسانی، تجهیزات، برنامه چهار عامل برای توسعه و رشد جوامع لازم است، ادامه داد: عوامل توسعه فردی عبارتند از لیاقت و شایستگی ، هوش، تمایلات وعلایق و محیط  که دانشگاه بستری مناسب برای شکوفایی این عوامل است.

دکتر فرح حبیب مدیر پژوهش دانشکده هنر و معماری با شاره به این مطلب که نیاز امروز کشور به رشته هنر و معماری بسیار قابل توجه است، گفت: در دانشکده هنر و معماری رشته های معماری ، طراحی و برنامه ریزی شهری و منطقه ای آموزش داده می شود. این دانشکده تاکنون حدود 250 دانشجوی فارغ التحصیل داشته است که150 نفر آنها در مقطع کارشناسی ارشد و 100 نفر آنها در مقطع دکتری تحصیل کرده اند. همچنین مجله هویت شهر این دانشکده رتبه اول را در میان نشریات هنر و معماری به خود اختصاص داده است.

طالبی مدیر پژوهش های فرهنگی واحد نیز گفت: به دانشجویان توصیه می شود در محیط دانشگاه رفتار مناسبی داشته باشند.با اساتید و دوستان خود با احترام بر خورد کنند.فرصت ها را مغتنم شمرده و قدر آنها را بدانید.

وی ادامه داد: معاونت فرهنگی از این ترم بحث گسترش کیفی نشریات را با مشارکت اساتید مد نظر دارد و در این زمینه بستر سازی مناسبی صورت گرفته است .