دکتر سوادی ، رئیس بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات: مجوز ایجاد 50 حلقه علمی در واحد علوم و تحقیقات اخذ شد

۱۶ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۸:۴۴ کد : ۶۲۰ اخبار

رئیس بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از اخذ مجوز ایجاد 50 حلقه علمی در این واحد دانشگاهی از بسیج اساتید کشور خبر داد

دکتر عصمت سوادی ایجاد حلقه های علمی را در راستای تقویت بنیان های علمی و پژوهشی دانشگاه و استفاده از نخبگان و دانشجویان مستعد و هم افزایی علمی در دانشگاه برشمرد و گفت: موضوع حلقه های علمی هیچگونه محدودیتی نداشته و هر حلقه می تواند یکی از جنبه های علمی را مورد کنکاش و کاوش قرار دهد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر سوادی درجلسه بسیج اساتید این واحد دانشگاهی که باحضور اساتید و نخبگان بسیجی برگزار شد، افزود: بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات پشتیبانی کاملی از این حلقه های علمی در ابعاد مالی و معنوی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: باید دانشجویان مستعد را در این حلقه ها جذب کرد تا بتوان از این استعداد ها و پتانسیل ها در ابعاد علمی و سازمان یافته استفاده بهتری کرد.

رئیس بسیج اساتید واحد علوم و تحقیقات یادآور شد: حلقه های علمی واحد علوم و تحقیقات می تواند به شکل تشکیل سمینارهای علمی در سطوح مختلف دانشگاهی، استانی و حتی ملی برگزار شود.

دکتر سوادی تصریح کرد: حلقه های علمی دارای یک نفر مشمول، یک نفر دبیر و جمع دانشجویان مرتبط است.