رییس واحد علوم و تحقیقات:

۱۶ فروردین ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۷ کد : ۹۰۶ اخبار
دانشگاهیان نقش اساسی در اقتصاد مقاومتی دارند
رییس واحد علوم و تحقیقات:

دانشگاهیان نقش اساسی در اقتصاد مقاومتی دارند

رییس واحد علوم و تحقیقات در مراسم آغاز به کار سال جدید و دیدار رییس دانشگاه آزاد اسلامی با کارکنان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تحقق شعار سال جدید، یک گام از دیگران جلوتر است

به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات ، دکتر علی عباسپور با اشاره به نامگذاری سال 1393 توسط مقام معظم رهبری به عنوان سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» افزود: ایشان در فرمایشات خود، برای پیشرفت کشور به سه عنصر موثر اقتصاد، فرهنگ و علم اشاره کرده اند.  دکتر عباسپور در ادامه با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری درباره محورهای اصلی اقتصاد دانش بنیان، اظهار داشت: با توجه به این مطالب مشخص می شود که بار عظیم مساله مرتبط با سه عنصر اقتصاد، فرهنگ و علم، بر دوش ما دانشگاهیان است. چرا که دو مولفه فرهنگ و علم از این سه عنصر مستقیما به دانشگاهیان بر می گردد و مسئولیت موضوع اقتصاد هم به صورت غیرمستقیم بر دوش ما است.

وی با اشاره به این موضوع که در اقتصاد مقاومتی، شرکت های دانش بنیان و اقتصاد مبتنی بر دانش حرف اساسی را می زند، تاکید کرد: مسوولیت این بخش هم بر عهده ما دانشگاهیان قرار دارد و باید در به انجام رساندن آن کوشش فراوان داشته باشیم.

رئیس واحد علوم و تحقیقات ، با آرزوی توفیق در به انجام رساندن این رسالت مهم تصریح کرد: کشور ما همه مولفه های خوب را کنار هم دارد که باید با یک مدیریت دقیق و برنامه ریزی شده، این مولفه ها در یک راستا قرار بگیرند و باعث پیشرفت جامعه شوند.

دکتر عباسپور با اشاره به فعالیت های مفید دکتر میرزاده از بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی و تشکیل شورای راهبردی اقتصاد دانش بنیان و طرح بحث اقتصاد براساس دانش، افزود: دکتر میرزاده شالوده و پایه های بهره برداری از علم در راستای پیشرفت اقتصادی کشور را بنیان نهاده اند و بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی اکنون در زمینه تحقق شعار سال جدید، یک گام از دیگران جلوتر است.

دکتر علی عباسپور ضمن تبریک مجدد سال جدید، افزود: امیدوارم بتوانیم در سال جدید با لطف پروردگار در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی موفق و پیروز باشیم.