زمزمه الغوث الغوث نیایش‌گران در آخرین شب از لیالی قدر در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات | پایان اعتکاف رمضانیه و شکرگزاری معتکفان با حضور بر سر مزار شهدای گمنام

۱۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۹ کد : ۹۸۰۶ اخبار تصویری

همزمان با آخرین شب از لیالی پرفیض قدر، ندای زیبا و ملکوتی الغوث الغوث نیایش‌گران شب‌های قدر در مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات طنین‌انداز شد.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، همزمان با شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، معتکفان رمضانیه که از چهاردهم خرداد ماه در محل مسجد امام علی (ع)، این راه انس با خدا را آغاز کرده بودند، با حضور بر سر مزار شهدای گمنام آرمیده در مقبره الشهداء واحد علوم و تحقیقات، شکرگزاری کردند.

در ادامه تصاویری از حضور معتکفان در مقبره الشهداء و برگزاری مراسم احیاء در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در محل مسجد امام علی (ع) واحد علوم و تحقیقات آمده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر نصیری مدیرکل امور فرهنگی دانشگاه نیز در این شب به جمع نیایش‌گران حاضر در واحد علوم و تحقیقات پیوستند.

مدیریت محتوایی و اجرایی برگزاری مراسم احیاء شب‌های قدر و همچنین اولین اعتکاف رمضانیه در دانشگاه آزاد اسلامی، توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد علوم و تحقیقات صورت گرفت.

عکس: نعمت ظفری