دکتر فرهاد رهبر در شورای هماهنگی واحد علوم و تحقیقات تاکید کرد: برای معیارهای جدید ارتقای اعضای هیات علمی تدبیر کنیم / برنامه‌ریزی برای ادامه همکاری اساتید بازنشسته به صورت استاد وابسته

۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۳ کد : ۹۸۴۴ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از روسای دانشکده‌ها و مدیران گروه‌های تخصصی واحد علوم و تحقیقات خواستار شد راهکارهای ادامه همکاری اساتید بازنشسته با دانشگاه را بررسی و پیش‌نویس آئین‌نامه تکریم اعضای هیات علمی بازنشسته را ارائه کنند.

به گزارش روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، دکتر فرهاد رهبر در جلسه شورای هماهنگی واحد علوم و تحقیقات که با حضور اعضای هیات رئیسه و روسای دانشکده‌های این واحد در محل دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی برگزار شد، با تاکید بر اهتمام مسئولان دانشگاه نسبت به تکریم اساتید، گفت: آن دسته از اعضای هیات علمی برجسته که به افتخار بازنشستگی نائل می‌شوند را نمی‌خواهیم از دست دهیم بلکه برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا همکاری خود را به عنوان استاد وابسته با واحد علوم و تحقیقات ادامه دهند.

وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر نیاز به بازنگری جدی در آئین‌نامه ارتقای اعضای هیات علمی، گفت: بخش قابل توجهی از امتیازهای مربوط به ارتقای اعضای هیات علمی، به مقالات وابسته شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این درحالیست که انتظار می‌رود برای معیارهای جدید و روش‌های دیگری که می‌توان از طریق آنها برای ارتقای اعضای هیات علمی امتیازآوری کنیم، تدبیر صورت گیرد.

دکتر فرهاد رهبر خاطرنشان کرد: یکی از شیوه‌های امتیازآوری برای ارتقای اعضای هیات علمی، بخصوص در رشته‌های علوم انسانی، دنبال کردن کرسی‌های آزاداندیشی ونظریه‌پردازی است اما متاسفانه برای صاحب کرسی شدن اساتید برنامه‌ریزی صورت نگرفته است. همچنین تولید کتاب می‌تواند محتوای آموزشی را متحول کند و همچنین برای ارتقای اعضای هیات علمی، امتیازآور باشد.

وی همچنین بر اتخاذ سیاست‌های تشویقی و انگیزشی ویژه ارکان مختلف دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان تاکید کرد و افزود: انتظار می‌رود بر اساس آئین‌نامه‌های موجود در خصوص رکود علمی اعضای هیات علمی، اطلاع‌رسانی لازم به مشمولین این موضوع صورت گیرد تا اعضای هیات علمی برای رسیدن به حد استانداردهای موجود در آئین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها ترغیب شوند.

دکتر فرهاد رهبر در نشست شورای هماهنگی واحد علوم و تحقیقات همچنین نسبت به محورهایی نظیر تلاش برای ایجاد مجله‌های معتبر در نمایه‌های بین‌المللی و همچنین ثروت‌آفرینی از تولیدات علمی تاکید کرد.